веб-страница COVID-19 Општине Кучево - све на једном месту о коронавирусу

веб-страница COVID-19 Републике Србије https://covid19.rs/

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР    

ИНФОРМАТОР ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

електронски билтен за информисање грађана општине Кучево о активностима локалне самоуправе у 2020. години

Invest in Kucevo ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПОТЕНЦИЈАЛА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ У КУЧЕВО

БУЏЕТ

ИНФОРМАТОР О БУЏЕТУ

ПЛАНОВИ У ИЗРАДИ


БАНЕРИ / ЛИНКОВИ

Контакт мејл за администратора сајта је: kucevacke.novine@gmail.com


ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОСЕБНИМ МЕРАМА ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

25-03-2020, 09:44

Обавештавају се сва физича и правна лица и предузетници на територији општине Кучево о посебним мерама за време трајања ванредног стања које утичу на начин обављања делатности и слободу кретања грађана.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА МЕРА У ОБЛАСТИ ПРЕВОЗА ПУТНИКА

25-03-2020, 08:31

Обавештење о примени Уредбе о изменама и допунама мера за време ванредног стања у области превоза путника у друмском саобраћају.

У СЛУЧАЈУ САХРАНЕ СРОДНИКА, СТАРИЈИ ОД 65 ДОБИЋЕ ПОТВРДЕ О СЛОБОДИ КРЕТАЊА

25-03-2020, 07:00

У случају смртног случаја сродника у првој линији сродства, лица старија од 65 година моћи ће да присуствују сахрани уз потврду о слободи кретања. У таквом случају потребно је да се лице обрати  Полицијској станици по месту пребивалишта (за територију наше општине у Кучеву), која ће након спроведеног службеног поступка и процедуре прописане за овакве случајеве издавати наведене потврде.

ОДЛУКУ О РАДНОМ ВРЕМЕНУ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

24-03-2020, 09:22

Општинска управа је донела Одлуку о радном времену Општинске управе општине Кучево: за време ванредног стања, Општинска управа радиће од 08.00 до 13.00 часова.

КАКО ДО ДОЗВОЛЕ ЗА КРЕТАЊЕ: УПУТСТВО ЗА ПРОИЗВОЂАЧЕ ВОЋА И ПОВРЋА

2, administrator

У случају примене неопходних агротехничких мера, а посебно ради заштите од мраза, током периода забране кретања (17:00-05:00 часова), сваки пољопривредни произвођач (власник или корисник засада или друге пољопривредне површине) је дужан да поднесе захтев за одобрење кретања Управи за заштиту биља. За више погледајте на линку: http://www.minpolj.gov.rs/kako-do-dozvole-za-kretanje-uputstvo-za-proizvodjace-voca-i-povrca/.

КАКО ДО ДОЗВОЛЕ ЗА КРЕТАЊЕ: УПУТСТВО ЗА ВЛАСНИКЕ СТОКЕ И ПЧЕЛАРЕ

2, administrator

У случају обављања неопходних послова из области сточарства током периода забране кретањa (17:00–05:00 часова), сваки пољопривредни произвођач је дужан да поднесе захтев за одобрење кретања Сектору за пољопривредну инспекцију. За више погледајте на линку: http://www.minpolj.gov.rs/kako-do-dozvole-za-kretanje-uputstvo-za-vlasnike-stoke-i-pcelare/.

ОДЛУКА О РАДУ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

20-03-2020, 10:56

Начелник Општинске управе оштине Кучево дана 18.03.2020. године донео је Одлуку о раду Општинске управе Кучево за време ванредног стања. Више о томе погледајте у прилогу.

ОТВОРЕНА ПОСЕБНА ВЕБ-СТРАНИЦА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ГРАЂАНА У ВЕЗИ КОРОНА ВИРУСА И ВАНРЕДНОГ СТАЊА

2, administrator

Поштовани суграђани, како је председник Републике Србије Александар Вучић прогласио ванредно стање на читавој територији Републике Србије поводом пандемије и епидемије изазване вирусом корона "COVID-19" (КОВИД-19), а Влада Републике Србије и њена министарства и Општина Кучево у складу са тиме доносе низ мера у циљу сузбијања ширења вируса корона "COVID-19", направилили смо посебну веб-страницу на сајту Општине Кучево под називом "COVID-19" путем које се можете на једном месту информисати о актуелним мерама, упутствима, упозорењима, контактима, обавештењима, вестима, линковима... Републике Србије и Општине Кучево везано за актуелну ситуацију проузроковану коронавирусом "COVID-19". Страница "COVID-19" се налази у главном (почетном) менију сајта Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/) на десном крају, а можете је отворити и путем веб-адресе (кликом на линк овде): http://www.kucevo.rs/covid-19.php.

ПОСЕБНУ СТРАНИЦУ КОЈУ СМО НАПРАВИЛИ САМО СА ИНФОРМАЦИЈАМА ВЕЗАНИМ ЗА ВИРУС КОРОНА COVID-19 МОЖЕТЕ ОТВОРИТИ И КЛИКОМ НА СЛИКУ (БАНЕР) ИСПОД:или кликом на овај линк: http://www.kucevo.rs/covid-19.php.

Делујмо превентиво и БУДИМО ОДГОВОРНИ према себи и другима!

Само сви заједно, уједињени и солидарни, можемо изаћи из ове битке као победници!

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС:
У Општинској управи Кучевo отворен је посебан контакт број 012/852-103 (кол центар) на који грађани могу добити све информације везане за новонасталу ванредну епидемиолошку (пандемијску) ситуацију проузроковану вирусом корона COVID-19. Контакт број ће бити отворен сваког дана од 07.00 до 19.00 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

06-03-2020, 06:14

Обавештавају се политичке странке, страначке коалиције, друге политичке организације, групе грађана које планирају учествовање на локалним изборима за одборнике Скупштине општине Кучево, расписаним за 26.04.2020. године, да је Изборна комисија ЈЛС (јединице локалне самоуправе) прописала обрасце. За више (увид и скидање образаца) погледајте испод на "Прочитај више".

УВИД У ДЕО ЈЕДИНСТВЕНОГ БИРАЧКОГ СПИСКА ЗА ПОДРУЧЈЕ ОПШТИНЕ КУЧЕВО

06-03-2020, 06:13

Општинска управа Општине Кучево излаже на увид део Јединственог бирачког списка за подручје oпштине Кучево. За више погледајте испод на "Прочитај више".

ЛИНКОВИ

Prostorni plan


КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР

ИНФОРМАТОР ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕИнформатор по вашој мери

Invest in Kucevo ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni