САДРЖАЈ:

 

[ КОНТАКТИ ]


Садржај ажуриран: 12.08.2022. године (Д)


 

 

 


ОБАВЕШТЕЊЕ: Уколико желите и ваш контакт да се овде види (дода) или имате неки коментар (предлог) везан за контакте или сте увидели неку грешку (пропуст) или потребу за ажурирањем (изменом, допуном, променом, дорадом, брисањем) контакта, тј. дела садржаја контакта, јавите нам (пишите нам, за нови контакт и податке пошаљите) на нашу имејл-адресу kucevacke.novine@gmail.com са назнаком у наслову мејла ЗА КОНТАКТЕˮ.

 


НАПОМЕНА: Због мноштва података (који су склони промени), неблаговременог пријављивања и достављања података везано за промене у контакту, као и због периодичног ажурирања, могућа су одступања појединих изнетих података на веб-страницама КОНТАКТИˮ са актуелним (тренутним) стањем. Зато, пре употребе овде изнетих података о контакту (имена, презимена, статуса, функције, титуле, особе, мејла, адресе, назива, броја телефона, веб-сајта, и слично) треба прво проверити контакт код извора. Ако постоје промене, јавите и нама у мејлу како бисмо дати контакт и ми ажурирали.

 


Веб-страницу КОНТАКТИˮ припремио (садржај, дизајн, прелом) и објавио медијски сарадник и веб-администратор: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Креирано: збирна 2019. године (Д), засебне 27. и 28.02.2020 (Д)
Ажурирано (сав садржај): 24.12.2021. (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni