ОБАВЕШТЕЊЕ ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ ЛАНЕˮ КУЧЕВО:

Од сада је могућа и у општини кучево електронска пријава деце у вртић

Кучево, 11. фебруар 2020. године

Грађани општине Кучево од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у предшколску установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. Родитељ више не мора да одлази на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави електронски на Порталу еУправа.

Од ове године услуга ће бити омогућена у 140 градова и општина као лакши, бржи, потпуно електронски и бесплатан начин пријаве деце у предшколске установе.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају. У овом тренутку је у току имплементација ове услуге у свим градовима и општинама у Србији.

За детаљније информације можете се обратити Предшколској установи „Ланеˮ Кучево на број телефона: 012/852-366.

Веб-страницу Предшколске установе „Ланеˮ Кучево можете посетити преко веб-адресе (линка): https://www.kucevo.rs/lokalna-samouprava/javna-preduzeca-i-ustanove/predshkolska-ustanova-lane-kuchevo.php.


Кучево, 4. мај 2020. године

ДИРЕКТНИ ЛИНКОВИ:

1) еУправа - еВртић - списак установа: https://euprava.gov.rs/%C5%BEivotna-oblast/16/%C5%BEivotna-situacija/32

2) еУправа - еВртић - Пријава детета у предшколску установу електронским путем - еВртић - Предшколска установа "Лане" Кучево


 

ПРИЛОЗИ:

 


Решено питање енергетске ефикасности објекта “Сунце” Предшколске установе “Лане” у Кучеву

[18.12.2014]

Заменом столарије и уградњом изолационог материјала, а потом и завршним уређењем фасаде објекта, коначно је позитивно регулисано питање енергетске ефикасности објекта „Сунце“ Предшколске установе „Лане“ у Кучеву.


[Прочитај више кликом ОВДЕ] (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni