ОПШТИНА КУЧЕВО    Улица Светог Саве број 76  ●  12240 Кучево  ●  контакт телефон (централа): 012/852-141 и 012/852-142


  Јавно комунално предузеће "Кучево" Кучево 

 

ПРИЛОЗИ:

КЛИКНИ НА ПЛАВО И ОТВОРИ/СКИНИ

 

ЈКП - Нови ценовници за паркинг, редовне платише и дужнике од 25.09.2019.

Одлуке Надзорног одобра ЈКП-а Кучево од 25.09.2019. године везано за нове ценовнике за редовне платише, за дужнике и за паркинг можете потледати ОВДЕ.

 

Read More
Измене и допуне Ценовника о утврђивању цена комуналних услуга од 18.03.2019. године

Надзорни одбор ЈКП "Кучево" Кучево усвојило је предложене измене и допуне Ценовника о утврђивању цена комуналних услуга. Дати документ можете погледати ОВДЕ.

 

ЈКП успешно решава проблематичне тачке

Један од приоритета у раду ЈКП "Кучево" Кучево је исправно функционисање канализационе мреже у граду. За ту намену ЈКП ће да ангажује специјално возило из Пожаревца које ће радити на најкритичнијим тачкама зачепљења канализације.

 

Read More
Уређен простор за продају свежег пилећег меса

ЈКП "Кучево" Кучево, које управља Зеленом пијацом у Кучеву,  успело је да превазиђе проблем који се односио на продају свежег пилећег меса. За те потребе је од Дирекције за изградњу изнајмила простор од близу 30 м квадратних који је уредила по свим важећим прописама за ову намену (између осталог, урађена је и потпуно нова инсталација водоводне, канализационе и електро мреже). Вредност радова прелази 200.000,00 динара, а инвеститор је било Јавно комунално предузеће (ЈКП) "Кучево" Кучево.

 

Почело уређење сточне пијаце

Одговарајући на потребе грађана, ЈКП "Кучево" Кучево је данас почело и са уређењем сточне пијаце. Вредност укупних радова је око милион динара, изнео је в. д. директора Горан Тодоровић који је напоменуо још и да пола те суме инвестира ЈКП Кучево, а другу половину Општина Кучево. У плану је да се изграде просторије за прање и дезинфекцију возила, ветеринарска служба, одвојене просторије за свиње, овце и телад, као и издвојене просторије у којима би се сместиле сумњиве и угинуле животиње. Биће урађени и везови за коње и за говеда, појила, затим рампа за претовар стоке и вага за мерење животиња.

 

ЈКП Кучево обновило производњу бетона

Након извршеног ремонта на постројењима за производњу бетона, ЈКП "Кучево" Кучево је после осам (8) година обновило производњу бетона. „Успели смо да поново ставимо у функцију и два миксера носивости 4 и 6 м кубних“, каже шеф возног парка Славиша Маријоковић и сада у зависности од дестинације купца можемо да произведемо и превеземо и до 100 м кубних изузетно квалитетног бетона.

 


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni