ЗА БОЉУ ИНФРАСТРУКТУРУ И ЗАПОШЉАВАЊЕ, КУЧЕВО У ПРОЈЕКТУ "НОРВЕШКА ЗА ВАС - СРБИЈА"

Posted by Kučevo (administrator) on 11-06-2019
еБилтен активности 2019 >>

Кроз пројекат "Норвешка за вас – Србија", Краљевина Норвешка је издвојила 780.000 евра, док локалне самоуправе 297.000 евра, за унапређење локалне инфраструктуре (објеката за образовање, здравствену и социјалну заштиту, спорт, културу, изградњу канализационе мреже) и запошљавање рањивих, теже запошљивих група (младе до 30 година, особе са нижим нивоом образовања, Роме, старије од 50 година и дугорочно незапослене) (стручне обуке). Међу осам општина, које су добиле ова бесповратна средства, налази се и општина Кучево. Тим поводом, свечано су уручени сертификати о додели бесповратних средстава Краљевине Норвешке представницима локалних самоуправа. Циљ пројекта јесте напор Краљевине Норвешке и Владе Републике Србије да се омогући бољи живот становницима мање развијених општина како би имали равномернији друштвено-економски развој у Србији.

 

Last changed: 11-06-2019 at 11:43

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће поједине активности, дешавања, инфо и обавештења (прилоге) објављивати убудуће и путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР", а поједине видео прилоге у подменију "ВИДЕО ГАЛЕРИЈА".

Мејл на који нам можете писати и слати материјал је: kucevacke.novine@gmail.com

Информатор и билтен по Вашој мери. Поштовани суграђани, хвала Вам на указаном поверењу. Ту смо због Вас - Ваш "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ".

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је (прво издање) децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана и шире јавности за реализоване и планиране активности локалне самоуправе, као и због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву, убудуће поједине реализоване и планиране активности, обавештења, дешавања, информације, анализе, видео прилоге и друге занимљиве текстуалне и сликовне податке и информације објављиваћемо (и) путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) на посебно за то креираној страници "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности" (електронски билтен активности).

Контакт мејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина"): kucevacke.novine@gmail.com

Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШЕ "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и сада "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

".


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni