ЗА БОЉУ ИНФРАСТРУКТУРУ И ЗАПОШЉАВАЊЕ, КУЧЕВО У ПРОЈЕКТУ "НОРВЕШКА ЗА ВАС - СРБИЈА"

Posted by Kučevo (administrator) on 11-06-2019
еБилтен активности 2019 >>

Кроз пројекат "Норвешка за вас – Србија", Краљевина Норвешка је издвојила 780.000 евра, док локалне самоуправе 297.000 евра, за унапређење локалне инфраструктуре (објеката за образовање, здравствену и социјалну заштиту, спорт, културу, изградњу канализационе мреже) и запошљавање рањивих, теже запошљивих група (младе до 30 година, особе са нижим нивоом образовања, Роме, старије од 50 година и дугорочно незапослене) (стручне обуке). Међу осам општина, које су добиле ова бесповратна средства, налази се и општина Кучево. Тим поводом, свечано су уручени сертификати о додели бесповратних средстава Краљевине Норвешке представницима локалних самоуправа. Циљ пројекта јесте напор Краљевине Норвешке и Владе Републике Србије да се омогући бољи живот становницима мање развијених општина како би имали равномернији друштвено-економски развој у Србији.

 

Last changed: 11-06-2019 at 11:43

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године. До децембра 2018. године изашло је укупно 30 бројева.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће убудуће поједине активности (прилоге) објављивати (и) на веб-сајту Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/), и то на веб-страници "еБилтен активности" (која се налази у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР").


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni