ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО   

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПОТЕНЦИЈАЛА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ У КУЧЕВО

ИНФОРМАТОР О БУЏЕТУ    

Имејл за веб-администратора званичне веб-презентације је: kucevacke.novine@gmail.com


НОВИ ПРОЈЕКАТ БИБЛИОТЕКЕ "НИКОЛА СИКИМИЋ МАКСИМ"

ВЕСТИ >>

 

Стигао нам је децембар – месец у коме много више времена проводимо код куће, у топлом, уз чај или кафу и добру књигу. Децембар је месец током којег се преиспитујемо, планирамо, процењујемо, припремамо се за следећу годину. Овог децембра, међутим, проводићемо код куће још више времена. Многи ће бити у изолацији, многи ће морати још више да се чувају. Ипак, важно је да се и у финишу ове необичне године усмеримо да добре ствари. А ништа не уздиже дух више него што то чини уметност!

Често поезија, нарочито она потекла из провинције, остане непримећена и заборављена у витринама завичајних фондова мањих библиотека. Због тога је Библиотека „Никола Сикимић Максим“ покренула пројекат „Песничка откровења“. Позивамо песнике Кучева и околине (без обзира да ли су нешто до сада објављивали или не) да нам се јаве како бисмо на један свеж начин широј публици представили или по први пут открили њихову поезију. Такође, позивамо и глумце, али и оне који воле да говоре стихове, да нам помогну у том представљању.

Контакт можете остварити путем друштвених мрежа или на телефон 012/850-467. Читав пројекат ће се одвијати на друштвеним мрежама и трајаће током целог децембра. Како се пројекат тренутно одвија, можете погледати на фејсбук и инстаграм страни библиотеке.

Хајде да заједно обојимо стиховима овај хладни децембар и покажемо да нас уметност, била то глума или поезија, све међусобно повезује!

ПОГЛЕДАЈТЕ И ЛИНК


Nazad

ПРЕДСЕДНИК
ОПШТИНЕ КУЧЕВО
ДР ИВАН РАЈИЧИЋ
Invest in Kucevo ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni