ОПШТИНА КУЧЕВОСветог Саве 76 12240 Кучево012/852-141, 012/852-142 РАДНО ВРЕМЕ


 

БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ У САОБРАЋАЈУ - "ДАН СА ПАЖЉИВКОМ"

[Објавио: Општина Кучево (administrator) 15.10.2021]

[ ВЕСТИ ] >>

 

Агенција за безбедност саобраћаја у сарадњи са локалним Саветима за безбедност саобраћаја у наредном периоду наставља реализацију активности које су усмерене ка повећању безбедности деце у саобраћају. Поред досадашњих активности на реализацији едукативног интерактивног часа „Пажљивкова правила у саобраћају“, Пажљивкове смотре, изради промотивних материјала за децу, песмица, цртаних филмова и игрица, обавештавамо Вас да смо за ову годину израдили нову песмицу и цртани филм за најмлађе учеснике у саобраћају.

Учење путем анимираних и музичких садржаја деци омогућује да на забаван начин прихватају нова знања. Управо због тога, Агенција за безбедност саобраћаја је путем цртаног филма „Лола и Мила“ реализовала епизоду намењену безбедном понашању деце у саобраћају. Како се деца често поистовећују са делима својих јунака из цртаних филмова, желели смо да лик Пажљивка у овој епизоди на забаван и узбудљив начин, заједно са ликовима Лолом и Милом, пренесе важне лекције о правилном и безбедном понашању деце у саобраћају.

Епизоду „Дан са Пажљивком“ погледајте ОВДЕ.
https://www.youtube.com/watch?v=3KJBCm4DRLQ&t=309s

Епизоду „Преко зебре крени“ погледајте ОВДЕ.
https://www.youtube.com/watch?v=hjvhGFBx1iA

Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије – Сектор за превенцију и локалне самоуправе, заједно са Саветом за безбедност саобраћаја на територији општине Кучево емитују епизоду цртаног филма („Дан за Пажљивком) и песму („Преко зебре крени“) како би што већи број деце у локалној самоуправи имао прилику да кроз цртани филм и песму научи важна правила о безбедном понашању у саобраћају.


[ВРАТИ СЕ НАЗАД КЛИКОМ ОВДЕ]
Застава Републике Србије
ПРЕДСЕДНИК
ОПШТИНЕ КУЧЕВО
ДР ИВАН РАЈИЧИЋ
 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni