У ВУКОВИЋУ АСФАЛТИРАНЕ ТРИ УЛИЦЕ

Posted by Kučevo (administrator) on 23-10-2019
еБилтен активности 2019 >>

На територији насеља Вуковић асфалтирана су три путна правца:

-       у дужини од 301 метар, ширине 3 метра;

-       у дужини од 167 метара, ширине 3 метра;

-       у дужини од 210 метара, ширине 3 метра.

Завршетак радова обишао је и председник Општине Кучево Владимир Стојановић са најближим сарадницима и члановима Савета Месне заједнице Вуковић на чијем је челу Веља Петровић. 

Радови на путној инфраструктури изузетно много значе за све житеље овог насеља. Током посете радова, договорен је и приступ новим активностима које би требале подићи квалитет живота у овом делу општине Кучево.

Last changed: 23-10-2019 at 08:01

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године. До децембра 2018. године изашло је укупно 30 бројева.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће убудуће поједине активности (прилоге) објављивати (и) на веб-сајту Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/), и то на веб-страници "еБилтен активности" (која се налази у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР").


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni