РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ТУРИЈА – РАКОВА БАРА – ТУМАНЕ (ДАН: 28.07.2020)

Posted by Kučevo (administrator) on 29-07-2020
еБилтен активности 2020 >>

 

  • Ракова Бара, 28.07.2020. године, уторак

 

Поштовани суграђани,

 

Како бисмо Вам предочили како теку радови на реконструкцији државног пута II Б реда 376 (некада регионалног пута Р-256) Турија – Ракова Бара – Тумане (Кривача), обишли смо и данас, 28.07.2020. године, радове на датој деоници, сада под вођством Ненада Стевановића, шефа градилишта у ПЗП ПОЖАРЕВАЦ (Предузећу за путеве „Пожаревац“) из Пожаревца. 

Као и што је најављено, а у то смо се уверили и на лицу места, реконструкција овог дела пута радиће се и ради се детаљно и квалитетно: ошанчивање путног појаса, изградња пропусних одвода ради спровођења атмосферских падавина и санирања клизних места, као и скидање асфалтног слоја  и поновно тампонирање на оним местима где је лоша подлога (тамо где је то потребно).

Одговорни руководилац пројекта/радова је Милош Ивановић.

Радове изводи: ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА ПУТЕВЕ ПОЖАРЕВАЦ ДОО ПОЖАРЕВАЦ (http://www.pzp-pozarevac.com/).

У првој (овој) фази радиће се деоница од центра села Ракова Бара (од споменика) па навише 2 километра (навише према бунару, прим. аут.)

Реконструкција овог пута је започета 21. јула 2020. године, а сам пројекат финансира Влада Републике Србије. Пројекат се реализује по захтеву/обећању председника Републике Србије Александра Вучића.

Како тренутно радови изгледају на дан 28.07.2020. године, погледајте на колаж-слици коју смо за ову прилику припремили (припремио: администратор и уредник "еБилтена активности" ДМ):


Слика: реконструкција државног пута II Б реда 376 Турија Ракова Бара Тумане 28. јулa 2020. године

Фото и колаж-слика: ДМ

 

Last changed: 03-09-2020 at 11:59

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni