ПРИЈЕМ МАЛИШАНА У ОПШТИНИ КУЧЕВО ПОВОДОМ ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ

Posted by Kučevo (administrator) on 06-10-2020
еБилтен активности 2020 >>

 

  • Кучево, 05. октобар 2020. године, понедељак

Дечија недеља под слоганом „Подељена срећа два пута је већа“, која се ове године обележава од 5. до 11. октобра, је манифестација која има за циљ унапређење и побољшање положаја наших најмлађих суграђана.

Овогодишња манифестација поводом првог дана Дечије недеље, поред Библиотеке „Никола Сикимић Максим“ Кучево и Центра за културу „Вељко Дугошевић“ Кучево, свечано је организована и у згради Општине Кучево. Наши најмлађи, предшколци Предшколске установе „Лане“ Кучево, посетили су и Општину Кучево где су их у скупштинској сали као домаћини дочекали председник Општине Кучево др Иван Рајичић са сарадницима (замеником председника Општине и председником Скупштине општине Кучево). Деца су том приликом показала шта су до сада научила: рецитовала, цртала и певала су, док су председнику Општине направили и уручили једну прелепу рукотворину (види слику). Током заједничког дружења, Општина је малишане, као и сваке године, обрадовала поклонима са слаткишима.

Овом приликом председник Општине Кучево др Иван Рајичић је подсетио да Општина Кучево кроз бројне мере ствара квалитетније услове који доприносе свеобухватном интелектуалном, друштвеном, образовном, моралном, духовном и сваком другом виду развоја детета, почевши од дечјег додатка, финансијске подршке породицама са децом, сталних инвестиција у побољшање услова објеката Предшколске установе „Лане“ Кучево, до бесплатних уџбеника за ђаке.

Last changed: 06-10-2020 at 08:28

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni