ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО   

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПОТЕНЦИЈАЛА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ У КУЧЕВО

ИНФОРМАТОР О БУЏЕТУ    

Имејл за веб-администратора званичне веб-презентације је: kucevacke.novine@gmail.com


ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ ПРОЈЕКАТА ЗА БУЏЕТ ОПШТИНЕ ЗА 2021. ГОДИНУ

ВЕСТИ >>
  • Датум: 07.10.2020. године

Општина Кучево је у процесу израде буџета за 2021. годину и жели да укључи своје грађане и грађанке у предлагање и избор пројеката који ће бити финансирани јавним средствима.  

Користимо ову прилику да Вас позовемо да током периода од 07.10.2020. до 20.10.2020. године предложите пројекте за које сматрате да могу учинити живот у нашој општини квалитетнијим и лепшим. 

Пројекат који предлажете може бити капитални пројекат, односно пројекат  који предлажете треба да обухвата изградњу нових објеката или значајне, дугорочне радове на унапређењу постојећих објеката. Такође можете предложити и пројекат од интереса за локалну заједницу који не обухвата изградњу објеката већ скуп других активности које могу унапредити живот наших суграђана.  

С обзиром да се пројекти финансирају из буџета наше општине, важно је да се пројекти које предлажете односе на објекте, односно потребе које су у надлежности локалне самоуправе.  

Образац за предлагање пројеката можете преузети у Општинској управи Кучево, Светог Саве бр. 76 на писарници, као и у свим месним канцеларијама. Попуњене обрасце можете предати у Општинској управи Кучево, Светог Саве бр. 76 на писарници или убацити у кутију у холу приземља и на спрату.

Такође, електронску верзију обрасца можете преузети на веб-сајту Општине Кучево www.kucevo.rs (на веб-страници "Буџет општине Кучево за 2021. годину") и попуњени образац послати на имејл (e-mail): budzet@kucevo.rs.

На овај начин, Ваши предлози се могу наћи на листи приоритетних пројеката који ће бити финансирани из буџета Општине.

"УПИТНИК" можете да скините и кликом на слику/банер испод у .doc формату:

Посетите стра


Nazad

ПРЕДСЕДНИК
ОПШТИНЕ КУЧЕВО
ДР ИВАН РАЈИЧИЋ
Invest in Kucevo ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni