ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ТУРИЈА – РАКОВА БАРА – ТУМАНЕ

Posted by Kučevo (administrator) on 25-07-2020
еБилтен активности 2020 >>
  •  Ракова Бара, 21. јул 2020. године, уторак

У атару Месне заједнице Ракова Бара, 21. јула 2020. године почела је прва фаза реконструкције државног пута II Б реда 376 (некада регионалног пута Р-256) Турија – Ракова Бара – Тумане (Кривача).

Прва фаза је у дужини од 2,8 километара и спроводи се на делу месне заједнице Ракова Бара.

Друга фаза ће се спровести на делу Месне заједнице Турија.

Трећа фаза ће се спровести на делу Месне заједнице Кривача.

Реконструкција обухвата комплетно уређење путног појаса и потом пресвлачење новим асфалтом.

Иначе, овај пројекат је најавио (обећао) председник Србије Александар Вучић током прошлогодишње посете нашој општини, и већ се ове године увелико реализује. Свака част.

Радови коштају 144 милиона динара и у целости финансира Влада Републике Србије.

Овај пут је првенствено од великог значаја за општину Кучево и општину Голубац јер је ово деоница која спаја како ове две општине тако и њихове туристичке потенцијале.

Слика: реконструкција пута Турија - Ракова Бара - Тумане (Кривача), 21. јул 2020 године

Last changed: 03-09-2020 at 12:00

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni