ОРГАНИЗОВАНА ПОСЕТА ПРВОМ САЈМУ ВОЋАРСТВА, ВИНОГРАДАРСТВА И ПОВРТАРСТВА

Posted by Kučevo (administrator) on 06-02-2020
еБилтен активности 2020 >>

 Agro Belgrade 2020 (од 30. јануара до 1. фебруара 2020. године) је водећи сајамско-конференцијски догађај за регион Западног Балкана и Југоисточне Европе, који окупља најважније компаније из области воћарства, виноградарства, повртарства, као и већину пољопривредних задруга из Србије.

Сајамски део је резервисан за преко 1000 излагача, укључујући највеће светске компаније, док ће се пратећи конференцијски програми и округли столови бавити актуелним изазовима, као што су примена савремених технолошких решења у пољопривреди, органска производња, ЕУ политике у пољопривреди и утицаји климатских промена на производњу хране.

Извор: http://sajam.rs/kalendar-2020/agrobelgrade/

 

Дана 30. јануара у Београду је, дакле, отворен први међународни специјализовани сајам воћарства, виноградарства и повртарства. Због велике заинтересованости наших пољопривредника за одлазак на овај догађај, локална самоуправа у организацији Одсека за пољопривреду организовала је и спровела организовани одлазак 70 наших пољопривредника (пољопривредника са територије општине Кучево) који су се тако могли упознати и стећи нова сазнања у вези савремене опреме (превасходно трактора) која се користи у пољопривреди и аграру, али и да присуствују бројним конференцијским панелима по разним темама (трендови у производњи и паковању пољопривредних производа, дигиталним и технолошким достигнућима у пољопривреди и аграру, извозне перспективе и финансијски потенцијали...).

Сајам је окупио преко 500 излагача из области задругарства, произвођача механизације и опреме, расадника, откупљивача поврћа и воћа, семенских кућа, стручњака из области заштите биља, њихове прехране и начина њихове производње.

Програм  Agro Belgrade 2020 можете видети на веб-адреси (линку): http://www.agrobelgrade.com/konferencije

 

Last changed: 06-02-2020 at 08:51

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni