ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО   

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПОТЕНЦИЈАЛА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ У КУЧЕВО

ИНФОРМАТОР О БУЏЕТУ    

Имејл за веб-администратора званичне веб-презентације је: kucevacke.novine@gmail.com


ЈАВНИ ПОЗИВ ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ "ЛАНЕ" КУЧЕВО

ВЕСТИ >>
  •  новембар 2020. године

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у јавној расправи о Нацрту Стратегије развоја предшколског васпитања и образовања општине Кучево за период  2020–2025. године.

Општина Кучево и Предшколска установа „Лане“ Кучево, позивају све заинтересоване грађане као и стручну јавност да се упознају са текстом Нацрта Стратегије развоја предшколског васпитања и образовања општине Кучево за период  20202025. године и да дају своје коментаре, сугестије и предлоге.

Имајући у виду тренутну епидемиолошку ситуацију на територије општине Кучево и Републике Србије, јавна расправа ће бити одржана путем онлине средстава комуникације, односно  број мобилног телефона (+3810631777651), дана 24.11.2020, у периоду од 10 до 14 часова.

Предлози, сугестије, иницијативе и коментари достављају се Предшколској установи „Лане“ Кучево путем електронске поште на е-мail адресу: vrticlane@gmail.com.

Саставни део овог јавног позива  је текст Нацрта Стратегије развоја предшколског васпитаља и образоваљаопштинр Кучево за  период 2020-2025. који се може наћи на  сајту Предшколске установе “Лане“ Кучево – www.vrticlane.edu.rs и на сајту општине Кучево – www.kucevo.rs (ОВДЕ).

 

ЛИНКОВИ КА ДОКУМЕНТИМА:

Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту Стратегије развоја предшколског васпитања и образовања (новембар 2020)

Стратегија за унапређивање предшколског система васпитања и образовања општине Кучево за период 2020-2025. (новембар 2020)

Елаборат за припрему акта о мрежи предшколских установа на подручју општине Кучево (новембар 2020)

 


Nazad

ПРЕДСЕДНИК
ОПШТИНЕ КУЧЕВО
ДР ИВАН РАЈИЧИЋ
Invest in Kucevo ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni