Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ЗАВРШЕНА ДРУГА ФАЗА РЕКОНСТРУКЦИЈЕ МАГИСТРАЛНОГ ПУТА МУСТАПИЋ–ТУРИЈА

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 11.10.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

  • ДОГАЂАЈ: Турија, 11. септембар 2022. године, уторак

Напорима локалне самоуправе, на челу са председником Општине Кучево др Иваном Рајичићем, и уз снажну подршку Републике Србије и самог председника Александра Вучића, дана 18. августа 2022. године почели су радови на другој фази реконструкције (ревитализације) државног пута IБ реда 33 (магистралног пута) од Мишљеновца до Турије у дужини од 8,3 км, у општини Кучево.

Након скоро два месеца, стигло се и до краја зацртане деонице, то јест до Турије (до скретања за Ракову Бару) чиме је дата деоница у потпуности пресвучена новим асфалтом.

Слика: асфалтирање државног пута IБ реда 33 (магистралног пута) кроз Турију, 11.10.2022. године. Фото и фото-колаж: (Д)

Радови су обухватали скидање старог асфалтног слоја (тзв. гребање асфалта), нивелисање подлоге, пресвлачење новим асфалтним слојем (ново асфалтирање, у два слоја), и на крају следи (које је у току) насипање банкине каменим агрегатом (ризлом) и обележавање нове хоризонталне сигнализације.


Слика: асфалтирање државног пута IБ реда 33 (магистралног пута) кроз Турију, 11.10.2022. године. Фото и фото-колаж: (Д)

Извођач радова је био ПЗП Пожаревац.

Прва фаза је трајала од маја до јуна 2022. године када је реконструисана деоница магистралног пута кроз насеље Мустапић (од улаза у насеље до самог излаза) у дужини од 2 км.

Такође, важно је напоменути да је крајем 2021. године започета и убрзо завршена реконструкција последње преостале нереконструисане деонице магистралног пута Кучево–Мајданпек и то од Кучева до Волује/Бродице, тако да од данас општина Кучево се може похвалити потпуно новом асфалтном деоницом магистралног пута од Мустапића до Благојевог Камена (до границе са Мајданпеком).


Слика: асфалтирање државног пута IБ реда 33 (магистралног пута) кроз Турију, 11.10.2022. године. Фото и фото-колаж: (Д)

Живела Србија!

 


[Последња промена: 13.10.2022 у 08:36]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni