Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ЗАПОЧЕТА ДРУГА ФАЗА РЕКОНСТРУКЦИЈЕ РЕГИОНАЛНОГ ПУТА ТУРИЈА – РАКОВА БАРА – КРИВАЧА (ТУМАНЕ)

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 12.09.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

Напорима локалне самоуправе, на челу са председником Општине Кучево др Иваном Рајичићем, и уз снажну подршку Републике Србије и самог председника Александра Вучића, дана 12.09.2022. године започети су радови на другој фази реконструкције регионалног пута Турија Ракова Бара Кривача (Манастир Тумане) (државног пута IIБ реда 376 Турија Ракова Бара Малешево) у дужини од 8 км (прва фаза је била у дужини од 2 км).

Слика: председник Републике Србије Александар Вучић током посете Нересници 10.05.2022. године

Прво ће се радити пропусти и реконструкција (...асфалтирање) асфалтне траке од Ракове Баре (наставак) до Криваче (Манастир Тумане) (друга фаза).

После пропуста на наведеној деоници, прелази се са израдом пропуста на деоници од Турије до Ракове Баре и реконструкција (...асфалтирање) дате асфалтне траке.

ПЗП (предузеће за путеве) Пожаревац овом приликом обавештава јавност да су 12.09.2022. започети радови на реконструкцији регионалног пута (државног пута IIБ реда 376, раније Р-256) Турија – Ракова Бара – Кривача и да ће дата деоница током тих радова од Турије до Криваче бити затворена. Молимо грађане за разумевање и коришћење алтернативних путева. Радови ће се одвијати пар месеци. Хвала на разумевању.

Дакле, током ових радова, саобраћај ће бити редукован (затворен, ограничен, и слично).

Подсећања ради, прва фаза реконструкције је започета 21. јула 2020. године на најзахтевнијој деоници, деоници на којој су клизишта, то јест од центра Ракове Баре навише 2 км. Радило се поступно: ошанчивање, ископ старог тампона (подлоге) и поставка новог, дренаже са дренажним одводом, изградња нових пропусних одвода, нивелација терена, проширивање пута, ново асфалтирање, банкине, хоризонтална сигнализација. Садашња друга фаза обухватиће деоницу од 8 км (до скретања за Кривачу село).

Слика: радови (прва, почетна фаза) на регионалном путу Ракова Бара Кривача, 21.08.2020. године, фото: (Д)


[Последња промена: 10.05.2023 у 10:31]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni