Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

У КУЧЕВУ ОДРЖАНА 25. ЗИМСКА ШКОЛА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ БРАНИЧЕВСКОГ ОКРУГА

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 22.12.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

  • ДОГАЂАЈ: Кучево, 22. децембар 2022. године, четвртак

Пољопривредна саветодавна и стручна служба Пожаревац организовала је традиционалну Зимску школу за пољопривредне произвођаче Браничевског управног округа (ове године 25. по реду).

Зимска школа је огранизована у трајању од три дана, 21, 22. и 23. децембра 2022. године.

У скупштинској (свечаној) сали Скупштине општине Кучево одржана је друга сесија 25. Зимске школе за пољопривреднике Браничевског округа, и то по следећим темама:

       Рурални развој са посебним освртом на претприступне фондове ЕУ – ИПАРД;

       Агроекономија са посебним оствртом на ПДВ, трошкове на пољоприведном газдинству, рачуноводство, осигурање усева и кредитe у пољопривреди;

       Производња пива у домаћинству;

       Правилна примена агротехничких мера;

       Браон мрамораста стеница;

       Заштита пшенице од болести.

 


[Последња промена: 28.12.2022 у 16:52]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni