Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2023 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

У БЕОГРАДУ ПОТПИСАН УГОВОР ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ ЗА 2023. ГОДИНУ

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 21.07.2023. године]

еБилтен активности 2023 >>

  • ДОГАЂАЈ: Београд, Палата Србија, 20. јул 2023. године, четвртак

Председник Општине Кучево др Иван Рајичић је у Београду у Палати Србија 20. јула 2023. године потписао „Уговор о суфинансирању програма енергетске санације породичних кућа и станова која спроводи општина Кучево“ са министарком рударства и енергетике Дубравком Ђедовић.

За енергетску санацију домаћинстава 1,8 милијарди динара

Тим поводом, председник је саопштио следеће:

 Данас сам у Палати Србија имао ту част да у име општине Кучево први потпишем уговор са министарком рударства и енергетике Дубравком Ђедовић поводом субвенционисања енергетске ефикасност.

Потом сам у име локалних самоуправа, њих 131, дао кратку изјаву за Дневник РТС-а.

Општина Кучево је у протеклој години успешно реализовала програм енергетске ефикасности код 30 домаћинстава у нашој општини.

И ове године смо у сарадњи са министарством одвојили четири милиона динара за ову намену и верујемо да ћемо подједнако успешно спровести програм и ове године на задовољство великог броја грађана општине Кучево.

Врло брзо нас очекује јавни позив за привредне субјекте, а затим и за заинтересоване грађане, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.“

За енергетску санацију домаћинстава 1,8 милијарди динара

Извор слике и цео веб-чланак министарства: https://www.srbija.gov.rs/vest/720207/za-energetsku-sanaciju-domacinstava-18-milijardi-dinara.php


[Последња промена: 21.07.2023 у 09:05]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље. Покретање, уредник и приређивач веб-издања еБилтен активности” је медијски сарадник и веб-администратор: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

НАПОМЕНА: графички и текстуални прикази, као и остали приложени и објављени материјал, нису јавне исправе.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni