Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2020 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) штампаног Билтна за информисање грађана општине Кучево КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ТУРИЈА – РАКОВА БАРА – ТУМАНЕ (ДАН: 31.08.2020)

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 01.09.2020. године]

еБилтен активности 2020 >>
  • Ракова Бара, 31.08.2020. године, понедељак

Почело је асфалтирање реконструисаног дела државног пута II Б реда 376 Турија – Ракова Бара – Тумане (Кривача) (раније регионалног пута Р-256) које када се заврши биће у дужини од око 2 километра. Тим поводом је руководство Општине Кучево, на челу са председником др Иваном Рајичићем, обишло радове.

Радове су обишли заједно са представницима Месне заједнице Ракова Бара (на чијем је челу Драгиша Вујичић) који су их том приликом обавестили шта је све урађено до сада, након чега је установљено да све тече по плану.

Радови на реконструкцији дела око клизишта се још раде, док се за сада асфалтирају крајњи делови деонице (односно, завршени реконструисани делови).

Др Рајичић је овом приликом истакао да се сва обећања која су дата од стране председника Вучића у вези ове инвестиције испуњавају, а да ће локална самоуправа учинити све што је у њеној моћи да се квалитет живота у свим месним заједницама наше општине подигне на највиши могући ниво.

Радове изводи: ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА ПУТЕВЕ ПОЖАРЕВАЦ (ПЗП ПОЖАРЕВАЦ) ДОО Пожаревац (http://www.pzp-pozarevac.com/).

Реконструкција је започета 21. јула 2020. године, а сам пројекат финансира Влада Републике Србије. Вредност инвестиције је 144 милиона динара.

У првој (овој) фази ради се деоница од центра села Ракова Бара (од споменика), па навише 2 километра (негде до бунара на врху).

Пројекат се реализује по захтеву/обећању председника Републике Србије Александра Вучића.

НАПОМЕНА: Овим путем је тренутно, док се радови одвијају, забрањен саобраћај. Грађани су на то информисани постављеним знаком у Турији на почетку регионалног пута Турија – Ракова Бара (на раскрсници магистралног и регионалног пута). Молимо да грађани, и туристи који пролазе овим делом до Тумана, имају то у виду. Од Турије до Ракове Баре је пут проходан, али од Ракове Баре ка Туману тренутно је пут затворен или је делимично затворен и отежано се одвија. Препорука је да се овим путем не иде већ да се користе заобилазнице.


[Последња промена: 01.09.2020 у 12:48]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница званичне веб-презентације Општине Кучево на којој се приказују различите информације, подаци и чланци (кроз текст, слике, табеле, графиконе) везано за општину Кучево који могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент веб КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је вебеБилтен активности на чијој се веб-страници објављују садржаји (прилози) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују и које су реализоване првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да са приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д); Редизајн веб-странице: 29.03.2022. и 05.04.2022. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni