Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2020 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) штампаног Билтна за информисање грађана општине Кучево КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ТУРИЈА – РАКОВА БАРА – ТУМАНЕ (ДАН: 26.07.2020)

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 26.07.2020. године]

еБилтен активности 2020 >>
  • Ракова Бара, 26.07.2020. године, недеља

За неимаре на реконструкцији пута Турија Ракова Бара Тумане не постоје нерадни дани и недељом се ради.

Администратор и уредник "еБилтена активности" (ДМ) обишао је радове у овом недељном поподневу.

Да све тече по плану уверили смо се и на лицу места.

Вредни и расположени радници предузећа из Београда, који су ангажовани на појединим пословима ове деонице, и данас су на својим радним местима и они су нас укратко упознали са радовима.

Пут се детаљно реконструише и тренутно се ради на ошанчивању са израдом пропусних одвода на делу од излаза из Ракове Баре, па узбрдицом.

Како нема доброг пута без доброг одводњавања површинских вода, прво се кренуло са овим радовима. Тренутно је (по нашем запажању) изграђен и постављен један бетонски пропуст за одводњавање површинских вода, а увелико се ради и на наредним (у плану је више њих). Иначе, на овом делу пута није било до сада ниједног пропуста, те сама њихова изградња и постављање указује на решеност да се квалитетно ова деоница одради. Такође, видели смо да је поред пута урађено до сада и пар стотина (или више десетина) метара ошанчивања...

Реконструкција овог пута је започета 21. јула 2020. године, а сам пројекат финансира Влада Републике Србије. Пројекат се реализује по захтеву/обећању председника Републике Србије Александра Вучића.

Део који смо забележили на лицу места можете поштовани суграђани видети и путем колаж-слике коју смо за Вас припремили (припремио: веб-администратор и уредник веб "еБилтена активности" ДМ):

Слика: реконструкција државног пута II Б реда 376 Турија Ракова Бара Тумане 26. јулa 2020. године

Фото и колаж-слика: ДМ

 


[Последња промена: 17.07.2021 у 13:36]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница званичне веб-презентације Општине Кучево на којој се приказују различите информације, подаци и чланци (кроз текст, слике, табеле, графиконе) везано за општину Кучево који могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент веб КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је вебеБилтен активности на чијој се веб-страници објављују садржаји (прилози) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују и које су реализоване првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да са приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д); Редизајн веб-странице: 29.03.2022. и 05.04.2022. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni