Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2020 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) штампаног Билтна за информисање грађана општине Кучево КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ТУРИЈА – РАКОВА БАРА – ТУМАНЕ (ДАН: 04.09.2020)

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 04.09.2020. године]

еБилтен активности 2020 >>

 

  • Ракова Бара, 04.09.2020. године, петак

Радови на реконструкцији државног пута II Б реда 376  Турија – Ракова Бара – Тумане (Кривача) (раније регионалног пута Р-256) увелико теку.

До сада је урађено:

̶          почетни и крајњи део деонице је асфалтиран ових дана (асфалтирање иде у два слоја, носећи и фини);

̶          на деоници која је највише угрожена клизиштем, врши се ископ старе подлоге и до једног метра и потом ради нова подлога каменом па ризлом;

̶          на деоници где је клизиште, ради се дренажа и поставља дренажни одвод;

̶          и даље се граде пропусни захвати код уграђених пропуста за одвод површинских вода...

Деонице на којима је асфалтирано сада даје потпуно нови изглед овом путу – савремен, проширен, функционалан, безбедан...

Радове изводи: ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА ПУТЕВЕ ПОЖАРЕВАЦ (ПЗП ПОЖАРЕВАЦ) ДОО Пожаревац (http://www.pzp-pozarevac.com/).

Реконструкција је започета 21. јула 2020. године, а сам пројекат финансира Влада Републике Србије. Вредност инвестиције је 144 милиона динара.

У првој (овој) фази ради се деоница од центра села Ракова Бара (од споменика), па навише око 2 километра.

Пројекат се реализује по захтеву/обећању председника Републике Србије Александра Вучића.

НАПОМЕНА: Овим путем је тренутно, док се радови одвијају, забрањен саобраћај. Грађани су на то информисани постављеним знаком у Турији на почетку регионалног пута Турија – Ракова Бара (на раскрсници магистралног и регионалног пута). Молимо да грађани, и туристи који пролазе овим делом до Тумана, имају то у виду. Од Турије до Ракове Баре је пут проходан, али од Ракове Баре ка Туману тренутно је пут затворен или полузатворен (делимично затворен) и отежано се одвија. Препорука је да се овим путем не иде већ да се користе заобилазнице.

Како тренутно радови изгледају на дан 04.09.2020. године погледајте на колаж-слици коју смо за ову прилику припремили:

Слика: реконструкција државног пута II Б реда 376 Турија Ракова Бара Тумане 04. септембра 2020. године

Фото и колаж-слика: ДМ


[Последња промена: 04.09.2020 у 15:17]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница званичне веб-презентације Општине Кучево на којој се приказују различите информације, подаци и чланци (кроз текст, слике, табеле, графиконе) везано за општину Кучево који могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент веб КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је вебеБилтен активности на чијој се веб-страници објављују садржаји (прилози) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују и које су реализоване првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да са приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д); Редизајн веб-странице: 29.03.2022. и 05.04.2022. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni