Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2020 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) штампаног Билтна за информисање грађана општине Кучево КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ТУРИЈА – РАКОВА БАРА – ТУМАНЕ (ДАН: 01.08.2020)

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 01.08.2020. године]

еБилтен активности 2020 >>

 

  • Ракова Бара, 01.08.2020. године, субота

 

Поштовани суграђани,

 

И ове суботе (01.08.2020. године) уредник „еБилтена активности“ је био на лицу места са неимарима на реконструкцији државног пута II Б реда 376 (некада регионалног пута Р-256) Турија – Ракова Бара – Тумане (Кривача).

Радови теку и даље истим квалитетом и под будним оком Ненада Стевановића, шефа градилишта у ПЗП ПОЖАРЕВАЦ (Предузећу за путеве „Пожаревац“) из Пожаревца.

Овог дана смо имали прилике да видимо радове на скидању старог асфалта и поновног тампонирања на деоницама где је било клизиште. Комплетно се скида око пола метра старог асфалта са старим тампоном, затим се насипа са крупним агрегатом (камен ситније гранулације), набија се ваљком и потом насипа са ризлом као финалним слојем тампона. Заиста квалитетно и дуготрајно.

Одговорни руководилац пројекта/радова је Милош Ивановић.

Радове изводи: ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА ПУТЕВЕ ПОЖАРЕВАЦ ДОО ПОЖАРЕВАЦ ( http://www.pzp-pozarevac.com/).

У првој (овој) фази радиће се деоница од центра села Ракова Бара (од споменика) па навише око 2 километра (навише према бунару, прим. аут.).

Реконструкција овог пута је започета 21. јула 2020. године, а сам пројекат финансира Влада Републике Србије.

Пројекат се реализује по захтеву/обећању председника Републике Србије Александра Вучића.

Како тренутно радови изгледају на дан 01.08.2020. године, погледајте на колаж-слици коју смо за ову прилику припремили (припремио: веб-администратор и уредник веб "еБилтена активности" ДМ):

Слика: реконструкција државног пута II Б реда 376 Турија Ракова Бара Тумане 1. августа 2020. године

Фото и колаж-слика: ДМ

 


[Последња промена: 17.07.2021 у 13:36]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница званичне веб-презентације Општине Кучево на којој се приказују различите информације, подаци и чланци (кроз текст, слике, табеле, графиконе) везано за општину Кучево који могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент веб КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је вебеБилтен активности на чијој се веб-страници објављују садржаји (прилози) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују и које су реализоване првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да са приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д); Редизајн веб-странице: 29.03.2022. и 05.04.2022. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni