Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ НА СВЕЧАНОСТИ ПОВОДОМ 25 ГОДИНА ПОСЛОВАЊА COCA-COLA HBC У СРБИЈИ

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 18.12.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

  • ДОГАЂАЈ: Београд, 18. децембар 2022. године, недеља

Председник Општине Кучево др Иван Рајичић присуствовао је ових дана свечаности одржаној у Београду поводом 25 година пословања Coca-Cola HBC у Србији, која своје испоставе (пунионицу газиране „Роса Хомоље“ воде) има и у општини Кучево.

Овом приликом он је изјавио: „Велика је част да у присуству министара Томислава Момировића, Новице Тончева, генералног директора Coca-Cola HBC господина Светослава Атанасова, извршне директорке НАЛЕД-а Виолете Јовановић, градоначелника Града Пожаревца Саше Павловића и великог броја људи из света економије и бизниса, учествујем на обележавању 25 година пословања компаније Coca-Cola у Републици Србији која своје пословање обавља и у нашој општини (у Нересници). Општина Кучево је једна од само неколико значајних партнера тако велике компаније у Србији и поносни смо што можемо да будемо део економског и привредног раста“.

 


[Последња промена: 22.12.2022 у 23:25]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni