Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ КУЧЕВО ДР ИВАН РАЈИЧИЋ ПОТПИСАО УГОВОР ВРЕДАН ДВА МИЛИОНА ДИНАРА

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 21.04.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

 

ДОГАЂАЈ: Београд, 20. април 2022. године, среда

 

Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић потписала је 20. априла 2022. године у Палати Србија уговоре на основу којих ће бити додељена средства Министарства заштите животне средине за укупно 42 пројекта пошумљавања и озелењавања, који ће се у овој години реализовати у 37 локалних самоуправа широм Србије (опредељена средства за ову 2022. годину су 100 милиона динара). Међу тим општинама је и Општина Кучево.  (извор: https://www.ekologija.gov.rs/saopstenja/vesti/vujovic-potpisala-ugovore-za-projekte-posumljavanja-sirom-srbije)

Општина Кучево улаже велике напоре на подизање нивоа заштите животне средине.

Доказ да су наше активности везане за заштиту животне средине усмерене у правом правцу и да их спроводимо по највишим стандардима јесте и Уговор који је данас потписан са министарком за заштиту животне средине Иреном Вујовић у Палати Србија“, изјавио је председник Општине Кучево др Иван Рајичић на конференцији за медије након потписивања Уговора те додао да је министарство препознало квалитет пројекта унапређења шумских засада у насељеном месту Кучево кроз фазу 1 и 2 и определило додатних два милиона динара за наставак овог пројекта (за набавку садница и извођење радова на пошумљавању земљишта у надлежности локалне самоуправе), а у оквиру Јавног конкурса за доделу средстава за суфинансирање реализације пројекта пошумљавања у циљу заштите и очувања предеоног диверзититета у 2022. години.


[Последња промена: 21.04.2022 у 23:19]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni