Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ КУЧЕВО ОДРЖАНА СВЕЧАНА СЕДНИЦА СО КУЧЕВО И ДОДЕЛА ПРИЗНАЊА

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 09.07.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

  • ДОГАЂАЈ: Кучево, 08. јул 2022. године, петак

Поводом Дана општине Кучево, 8. јул, у Основној школи „Угрин Бранковић“ у Кучеву одржана је свечана седница Скупштине општине Кучево којој су, сем министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислава Момировића, шефа кабинета министарке Марије Обрадовић Александра Ловчанског, пиосуствовали и градоначелници Пожаревца Саша Павловић и Смедерева Јован Беч, потом председници општина и Скупштина општина Петровац на Млави, Жабари, Деспотовац, Жагубица, Мајданпек, Мало Црниће и братске општине Врњачка Бања, високи представници МУП-а, министарства одбране, носиоци највиших судских и других државних функција, компанија и предузећа које послују на територији наше општине као и многобројне друге личности из политичког, привредног и јавног живота општине, округа и Србије.

На почетку седнице Градски женски хор „Барили“ из Пожаревца је отпевао химну. Потом се присутнима обратио председник Скупштине општине Кучево Бранко М. Кецман. Уследио је филм о урађеном у претходне две године. У наставку је говорио председник Општине Кучево др Иван Рајичић. А онда је уследила подела признања најзаслужнијим у претходном периоду, и то:

Специјално признање за животно делоЗлатану Забуковецу.

Специјално признање за освојену бронзану медаљу на државном првенствуМатији Јовићу Џудо клуб Кучево“.

Захвалницу за допринос развоју екологијеУдружењу грађана „Зелена Оаза Кучево“.

Захвалницу за подизање квалитета услуга превоза путникаБранку Тисмонаревићу – Компанија Арива Литас.

Повељу за допринос светској културној баштиниЂорђу Марјановићу.

Повељу за допринос ликовној уметностиМиодрагу Надлачком.

Повељу за допринос иновативним методама у образовању Јелени Живановић – Основна школа „Вељко Дугошевић“ Турија.

Повељу за развој пољопривредеЉубомиру Рајићу.

Плакету за допринос развоју привредеДрагану Стевановићу.

Плакету за допринос развоју привредеCoca-Cola HBC Srbija - Пунионица минералне воде Нересница „Роса Хомоље“.

Плакету за допринос развоју локалне самоуправеМарији Обрадовић.

Плакету за допринос развоју инфраструктуреТомиславу Момировићу.

После доделе признања, присутнима се обратио министар Момировић.

На крају је уследио културно уметнички програм:

-     Хор Основне школе „Угрин Бранковић“ Кучево, под вођством наставника Немање Ћамиловића, отпевао је песму „Нека љубав победи“;

-     Анђела Крајић на клавиру је одсвирала „Валцер бр 2“ Шостаковића;

-     КУД „Штуле“ из Волује је одиграо сплет игара.

Видео прилог можете погледати ОВДЕ (https://www.youtube.com/watch?v=SGlhfWLOQVk).


[Последња промена: 12.07.2022 у 13:14]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni