Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ПОТПИСАН УГОВОР О ДОНАЦИЈИ 4,3 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 13.05.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

 

  • Београд/Кучево, 13.05.2022. године, петак

Један од сегмената на који Општина Кучево придаје пажњу је и екологија.

Тим поводом, председник Општине Кучево др Иван Рајичић данас је у Министарству за заштиту животне средине потписао са министарком Иреном Вујовић уговор о донацији 4.335.000 динара за реализацију пројекта превенције нелегалног одлагања отпада и уклањања дивљих депонија.

Након потписивања уговора, председник др Иван Рајичић је изјавио: „Настављамо са програмима који се тичу заштите животне средине наше општине. Данас сам у Министарству за заштиту животне средине потписао уговор са министарком госпођом Иреном Вујовић, а који се тиче реализације Пројекта превенције нелегалног одлагања отпада и уклањање дивљих депонија укупне вредности 4.335.000,00 динара. На овај начин ћемо наставити са уклањањем и расчићавањем дивљих депонија на територији наше општине. Заједно са свим осталим пројектима које спроводимо, а тичу се заштите животне средине, верујемо да ћемо ускоро успети да у многоме смањимо количину отпада који се налази ван места предвиђених за одлагање отпада. Само тако ћемо оставити чисту и здраву животну средину“.


[Последња промена: 13.05.2022 у 16:06]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni