Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ПОЛОЖЕН КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА ГРАДЊУ СУПЕРМАРКЕТА ПРЕДУЗЕЋА „КАСТРУМ“

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 09.07.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

  • ДОГАЂАЈ: Кучево, 08. јул 2022. године, петак

У Кучеву су 08. јула 2022. године министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић, председник Општине Кучево др Иван Рајичић и директор (заступник) Каструма Дејан Љубомировћ положили камен темељац за нови објекат Каструма“ – супермаркет у Кучеву, који ће се простирати на површини од око 600 квадрата.

ПРОИЗВОДНО-ПРОМЕТНО И УСЛУЖНО ПРЕДУЗЕЋЕ КАСТРУМ ДОО ПЕТРОВАЦ (фирма „Каструм“) је основана 30.07.2002. године у Петровцу на Млави. Данас Каструм” послује на територији општине Петровац на Млави, али и на територијама општина: Кучево, Жагубица, Свилајнац (и Жабари). У свом саставу има пар десетина малопродајних објеката и око 150–240 запослених.

Настојимо да својим потрошачима  обезбедимо разноврсност производа, брзу и квалитетну куповину, уз предусретљивост и љубазност наших радника. Потврда нашег успеха јесу задовољна лица наших купаца након куповине“, изјавио је овом приликом Дејан Љубомировић.

 


[Последња промена: 09.07.2022 у 14:52]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni