Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ПОЧЕЛА ДРУГА ФАЗА РЕКОНСТРУКЦИЈЕ МАГИСТРАЛНОГ ПУТА МУСТАПИЋ–ТУРИЈА

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 18.08.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

  • ДОГАЂАЈ: Мустапић, 18. август 2022. године

Један од приоритета Општине Кучево јесте и одржавање и реконструкција путне инфраструктуре која је на територији општине Кучево позамашне укупне дужине.

Напорима локалне самоуправе, на челу са председником Општине Кучево др Иваном Рајичићем, и уз снажну подршку Републике Србије и самог председника Александра Вучића, данас, 18. августа 2022. године, почели су радови на другој фази реконструкције (ревитализације) државног пута IБ реда 33 (магистралног пута) од Мишљеновца до Турије у дужини од 8,3 км.

Радови предвиђају скидање старог асфалтног слоја (тзв. гребање асфалта), нивелисање подлоге, пресвлачење новим асфалтним слојем (ново асфалтирање), насипање банкине каменим агрегатом (ризлом) и на крају означавање нове хоризонталне сигнализације.

Извођач радова је ПЗП Пожаревац.

Прва фаза је трајала од маја до јуна 2022. године када је реконструисана деоница магистралног пута кроз насеље Мустапић.

Такође, важно је напоменути да је крајем 2021. године започета и убрзо завршена реконструкција последње преостале нереконструисане деонице магистралног пута Кучево–Мајданпек од Кучева до Волује, чиме је целокупна деоница од Кучева до Мајданпека сада под новим асфалтом и сигнализацијом.

Током извођења радова, саобраћај ће се одвијати успорено уз наизменично пропуштање возила.


[Последња промена: 30.12.2022 у 16:26]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni