Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ОДРЖАНА 5. КУПУСИЈАДА (ШЕВИЦА) И 14. ГУЛАШИЈАДА (ДУБОКА)

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 07.08.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

  • ДОГАЂАЈ: Шевица (5. Купусијада), 04. август 2022. године (четвртак)

На гастрономско-културној манифестацији „Купусијада“ у Шевици (04. августа 2022. године), у такмичарском делу наступило је укупно 13 екипа. Најбољи купус скувала je екипа „Врело“ из Ракове Баре, друго место је освојио тим Сложна браћа“, а треће место екипа Храбре влајне.

У културно-уметничком делу манифестације наступило је културно-уметничко друштво (КУД) „Русаљке“ из Дубоке.

Испред локалне самоуправе манифестацији су присуствовали председник Скупштине општине Кучево Бранко М. Кецман и члан Општинског већа задужен за туризам Милош Петровић, заједно са сарадницима.

 

  • ДОГАЂАЈ: Дубока (14. Гулашијада), 06. август 2022. године (субота)

Дубока је 06. августа 2022. године била стециште најбољих уметника у кувању ловачког гулаша. Надметало се 20 екипа са територија града Пожаревца и општина Голупца, Мајданпека и Кучева.

На крају такмичарског дела манифестације, председник Општине Кучево др Иван Рајичић је уручио награде: за треће место екипи Србија шуме 2“, за друго место екипи Србија шуме 1 и за прво место екипи Турија“ из Турије.

У културно-уметничком делу програма наступили су фолклорна група из Раденке, КУД из Нереснице, КУД Штуле из Волује, КУД Русаљке из Дубоке и многобројни вокални и инструментални солисти.

 


[Последња промена: 07.08.2022 у 12:09]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni