Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ИНТЕРВЈУ СА ПРЕДСЕДНИКОМ ОПШТИНЕ – ШИРЕЊЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 11.10.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

Капитални пројекти фокусирани су на путну инфраструктуру и канализациону мрежу са пречишћавањем отпадних вода, чија вредност превазилази 11 милиона евра.

Почело се са израдом канализационе мреже у укупној дужини од 25 километара, односно 17 километара у Кучеву и 8 километара у Раброву. Пројекат укључује и један пречистач отпадних вода у Кучеву, за око 3000 корисника, и један у Раброву, капацитета за око 1500 корисника. У марту су започети радови у Кучеву, а потом и у Раброву. Укупна вредност износи 11,2 милиона евра. До сада је завршено око 5 километара. У надлежном министарству врло су задовољни динамиком реализације и истичу Општину Кучево као пример добре праксе, наводи председник Општине др Иван Рајичић, наглашавајући значај те инвестиције и са аспекта очувања реке Пек.

Када је реч о путној инфраструктури, завршена је деоница магистралног пута од Кучева до Волује у дужини од 14 километара. Ове године започета је ревитализација магистралног пута од Мустапића до Турије у дужини од 8 километара (чији је завршетак при крају), као и ревитализација регионалног пута од Турије до Криваче (Тумана) у дужини од 10 километара.

У Кучеву је у току и реконструкција Дома здравља. Вредност радова износи 280 милиона динара и реализација тече по плану.

Извор текста: "Реч народа", 20. септембар 2022. године, број 3752

 


[Последња промена: 11.10.2022 у 08:44]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni