Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ДОНАЦИЈА ДОМУ ЗДРАВЉА КУЧЕВО ОД СТРАНЕ АМБАСАДЕ РЕПУБЛИКЕ ПОЉСКЕ

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 02.09.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

  • ДОГАЂАЈ: 25. август 2022. године, четвртак

Ове године Амбасада Републике Пољске у Републици Србији ће, након спроведеног јавног позива, у Србији реализовати седам пројеката у областима везаним за здравствену заштиту и једнаке шансе у образовању, у укупној вредности од 113,590 ЕУР.

Дом здравља Кучево је један од одобрених седам пројеката, а који се односи на набавку медицинских апарата – колпоскопа (основног апарата за дијагностику у Служби за здравствену заштиту жена) и дефибрилатора (апарат за хитна стања и реанимације) и то у укупној вредности од 11.260,00 евра. ВИДИ: https://www.gov.pl/web/srbija/poljska-pomoc-2022---rezultati-konkursa.

У складу са одобреним пројектом, дана 25.08.2022. године у Амбасади Републике Пољске потписан је Уговор о сарадњи и реализацији пројекта.

Потписивању Уговора су присуствовали Његова екселенција амбасадор Рафал Перл (пољ. Rafał Paweł Perl), референт за послове секретаријата у Амбасади Јелена Величковић, и директорка Дома здравља Кучево др Емина Перић Ивин.

Пољска амбасада посредством развојне сарадње жели да допринесе изградњи одрживог света за садашње и будуће генерације. Предузете активности послужиће као подршка партнерским земљама пољске развојне сарадње у реализацји циљева одрживог развоја (eng. Sustainable Development Goals).

У складу с тематским приоритетима наведеним у Програму 2021–2030, Амбасада Републике Пољске у Београду у позиву објављеном за 2022. годину у фокусу има следеће три области:

– здравствену заштиту,

– једнаке шансе у образовању ,

– климу и заштиту животне средине.

За реализацију развојних пројеката у 2022. години посредством пољских амбасада у региону Западног Балкана, Пољска је наменила 200 000 ЕУР – финансираће се пројекти који су добили највише оцене и који су у складу с наведеним приоритетима.


[Последња промена: 02.09.2022 у 09:55]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni