Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ДИГИТАЛИЗАЦИЈА СКУПШТИНСКЕ САЛЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ КУЧЕВО

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 14.01.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

 

  • Кучево, 14. јануар 2022. године, петак

У циљу унапређења информационог (електронског, дигиталног) система Скупштине општине Кучево, Општина Кучево је увела савремене технологије како би се у раду могли примењивати стандарди Европске уније предвиђени за рад органа локалне самоуправе.

Увођењем електронске скупштине доводи се до подизања нивоа транспарентности рада Скупштине општине Кучево, као и до уштеде времена трајања седница и времена припреме материјала и записника након седнице.

Систем за електронско вођење седнице и гласање, одборницима Скупштине општине Кучево ће првенствено обезбедити ефикасност у раду.

Аутоматско вођење аудио записника индексираног по тачкама дневног реда и јављањима одборника, односно учесника за реч у дискусији по тачкама дневног реда, електронски начин тражења речи за одборнике и електронско гласање, односно бројање гласова, знатно ће смањити време које је до сада трошено на гласање и бројање гласова.

Пројекат дигитализације Скупштине општине Кучево коштао је 4.700.000,00, а средства су обезбеђена од стране Министарства државне управе и локалне самоуправе Републике Србије.


[Последња промена: 14.01.2022 у 14:34]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni