Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ У САОБРАЋАЈУ - "ДАН СА ПАЖЉИВКОМ"

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 15.10.2021. године]

еБилтен активности 2021 >>

 

Агенција за безбедност саобраћаја у сарадњи са локалним Саветима за безбедност саобраћаја у наредном периоду наставља реализацију активности које су усмерене ка повећању безбедности деце у саобраћају. Поред досадашњих активности на реализацији едукативног интерактивног часа „Пажљивкова правила у саобраћају“, Пажљивкове смотре, изради промотивних материјала за децу, песмица, цртаних филмова и игрица, обавештавамо Вас да смо за ову годину израдили нову песмицу и цртани филм за најмлађе учеснике у саобраћају.

Учење путем анимираних и музичких садржаја деци омогућује да на забаван начин прихватају нова знања. Управо због тога, Агенција за безбедност саобраћаја је путем цртаног филма „Лола и Мила“ реализовала епизоду намењену безбедном понашању деце у саобраћају. Како се деца често поистовећују са делима својих јунака из цртаних филмова, желели смо да лик Пажљивка у овој епизоди на забаван и узбудљив начин, заједно са ликовима Лолом и Милом, пренесе важне лекције о правилном и безбедном понашању деце у саобраћају.

Епизоду „Дан са Пажљивком“ погледајте ОВДЕ.
https://www.youtube.com/watch?v=3KJBCm4DRLQ&t=309s

Епизоду „Преко зебре крени“ погледајте ОВДЕ.
https://www.youtube.com/watch?v=hjvhGFBx1iA

Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије – Сектор за превенцију и локалне самоуправе, заједно са Саветом за безбедност саобраћаја на територији општине Кучево емитују епизоду цртаног филма („Дан за Пажљивком) и песму („Преко зебре крени“) како би што већи број деце у локалној самоуправи имао прилику да кроз цртани филм и песму научи важна правила о безбедном понашању у саобраћају.


[Последња промена: 15.10.2021 у 11:16]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница званичне веб-презентације Општине Кучево на којој се приказују различите информације, подаци и чланци (кроз текст, слике, табеле, графиконе) везано за општину Кучево који могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент веб КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је вебеБилтен активности на чијој се веб-страници објављују садржаји (прилози) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују и које су реализоване првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да са приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д); Редизајн веб-странице: 28.03.2022. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni