Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ЗАВРШЕНА САНАЦИЈА ЛОКАЛНИХ И НЕКАТЕГОРИСАНИХ ПУТЕВА У НАСЕЉУ ТУРИЈА

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 30.06.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

 

  • ДОГАЂАЈ: Турија, јун 2022. године

 

Један од приоритета локалне самоуправе је и насипање и одржавање локалних и некатегорисаних путева на територији општине Кучево.

ТУРИЈА Заједничким снагама Републике Србије, Општине Кучево (на челу са председником Општине Кучево др Иваном Рајичићем и замеником Општине Кучево Ненадом Микићем), који су донирали камени агрегат/тампон, Месне заједнице Турија (организација), мештана (тракторима), и извођењем комплетних радова од стране Самосталне радње „МИНИ БАГЕР“ предузетник (у више дана машинским радом камионима, багерима, утоварном лопатом, дампером, вибро-плочом, као и физичким радом), у Турији је у пар засеока насипано каменим агрегатом више (критичних) деоница локалних и некатегорисаних путева.

Поједини локални/некатегорисани путеви нису били никада насипани, тако да после ових радова санације и реконструкције, коначно су исти добили праву функционалност и сада су проходни по свим временским условима (нема више блата, глибова, рупа, задржавања великих количина воде).


[Последња промена: 30.06.2022 у 20:41]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni