Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ЗАКАЗИВАЊЕ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИХ ПРЕГЛЕДА ОД 20. ДЕЦЕМБРА ТОКОМ ЧИТАВОГ МЕСЕЦА

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 12.12.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>
  • ДОГАЂАЈ: Београд, 10. децембар 2022. године, субота

Заказивање специјалистичких прегледа од 20. децембра 2022. године током читавог месеца.

Министарка здравља у Влади Републике Србије Даница Грујичић изјавила је данас (20.12.2022) да ће од друге половине децембра бити укинуто заказивање термина код лекара специјалиста од 1. до 5. у месецу преко Интегрисаног здравственог информационог система и да ће пацијенти имати могућност да прегледе закажу током читавог месеца.

Грујичић је, гостујући на Радио-телевизији Србије, рекла да ће лекари целог месеца моћи да заказују прегледе у болницама, додавши да ће то заживети од 20. децембра.

Она је истакла да сви они који имају проблем са заказивањем могу да јој се обрате на имејл danica.grujicic@zdravlje.gov.rs, напоменувши да ће се пацијентима најпре заказати прегледи, а затим утврдити због чега морају да се обраћају ресорном министарству како би заказали термин.

Министарка је указала на то да је дигитализација веома важна за здравствени систем и да је битно довести оптички кабл до амбуланти у сваком селу.

Слика: Председник Општине Кучево др Иван Рајичић и министарка просвете др Даница Грујичић, 05.12.2022. године

извор: https://www.srbija.gov.rs/vest/670291/zakazivanje-specijalistickih-pregleda-od-20-decembra-tokom-citavog-meseca.php


[Последња промена: 20.11.2023 у 11:55]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni