Контакт мејл уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото, графикони) и веб-администратора веб-странице КОВИД-19 Кучево је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

ХВАЛА НАШИМ ЗДРАВСТВЕНИМ РАДНИЦИМА!




Челично пријатељство Народне Републике Кине и Републике Србије и у тешким тренуцима. Кина је још једном доказала да је пријатељ нашој земљи. КИНО, ХВАЛА НА ПОМОЋИ!
(
电影院,谢谢您的帮助!).

Захвалност Народној Републици Кини на помоћи Републици Србији у борби против КОВИД-19. Србија види Кину као братску земљу.

Русија и Србија су увек биле једна уз другу, као братске и пријатељске земље. РУСИЈО, ХВАЛА НА ПОМOЋИ! (РОССИЯ, СПАСИБО ЗА ПОМОЩЬ)

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је кинеску вакцину СИНОФАРМ” против коронавируса COVID-19: I дозу 06.04.2021, II дозу 27.04.2021, III дозу 07.11.2021.

#ОстаниКодКуће #OstaniKodKuće #StayAtHome

#БудиОдговоран #BudiOdgovoran #BeResponsible



ВЕСТИ



НАПОМЕНА: Сваки прилог из општине Кучево има у наслову прилога префикс КУЧЕВО:ˮ

 

ВУЧИЋ ЈОШ ЈЕДНОМ ПОЗВАО ГРАЂАНЕ ДА СЕ ВАКЦИНИШУ

[Објавио: Општина Кучево (administrator) 07.11.2021, 14:13]

КОВИД-19 – ВЕСТИ >>

 

Вучић још једном позвао грађане да се вакцинишу

  • Београд, 7. новембар 2021. године, недеља

Председник Републике Србије Александар Вучић, који је данас примио трећу дозу вакцине, позвао је још једном све грађане да се вакцинишу и да се на тај начин заштите, упутивши захваланост свим медицинским радницима који већ годину дана учествују у том великом и тешком послу.

Вучић је новинарима на Београдском сајму рекао да вакцинација траје већ годину дана и да су највећи терет изнели на плећима здравствени радници, изразивши им захвалност на одговорном понашању.

Он је, када је у питању имунизација, констатовао да је могло и другачије да се реагује, а у оквириму Устава, додајући да за то и сам сноси део кривице, јер се рачунало на савест и одговорност људи.

Могли смо да урадимо тако да све вакцинисане лечимо бесплатно, а да невакцинисане лечимо бесплатно само до висине здравственог доприноса на годишњем нивоу. Нисмо се сетили тога, сувише смо рачунали на свест грађана, рекао је Вучић.

То би, како је нагласио, било апсолутно фер, како би људи видели колика је жртва здравствеих радника и колико све то кошта државу.

Он је изразио задовољство због тога што данас овде на Сајму види велики број људи који су дошли да се вакцинишу, поручивши министру здравља Златибору Лончару, који је присуствовао његовој вакцинацији, да се мора пронаћи начин да се посебно помогне здравственим радницима који се у црвеним зонама боре са вирусом.


[Последња промена: 07.11.2021 у 15:14]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

 


Уредник, приређивач и објава веб-страница КОВИД-19: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припремио (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом) и објавио: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Креирано (објаљено): од марта 2020. године
; Ажурирано (сав садржај / цела веб-страница): 18.04.2022. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni