Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2020 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) штампаног Билтна за информисање грађана општине Кучево КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ПРИЈЕМ МАЛИШАНА У ОПШТИНИ КУЧЕВО ПОВОДОМ ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 06.10.2020. године]

еБилтен активности 2020 >>

 

  • Кучево, 05. октобар 2020. године, понедељак

Дечија недеља под слоганом „Подељена срећа два пута је већа“, која се ове године обележава од 5. до 11. октобра, је манифестација која има за циљ унапређење и побољшање положаја наших најмлађих суграђана.

Овогодишња манифестација поводом првог дана Дечије недеље, поред Библиотеке „Никола Сикимић Максим“ Кучево и Центра за културу „Вељко Дугошевић“ Кучево, свечано је организована и у згради Општине Кучево. Наши најмлађи, предшколци Предшколске установе „Лане“ Кучево, посетили су и Општину Кучево где су их у скупштинској сали као домаћини дочекали председник Општине Кучево др Иван Рајичић са сарадницима (замеником председника Општине и председником Скупштине општине Кучево). Деца су том приликом показала шта су до сада научила: рецитовала, цртала и певала су, док су председнику Општине направили и уручили једну прелепу рукотворину (види слику). Током заједничког дружења, Општина је малишане, као и сваке године, обрадовала поклонима са слаткишима.

Овом приликом председник Општине Кучево др Иван Рајичић је подсетио да Општина Кучево кроз бројне мере ствара квалитетније услове који доприносе свеобухватном интелектуалном, друштвеном, образовном, моралном, духовном и сваком другом виду развоја детета, почевши од дечјег додатка, финансијске подршке породицама са децом, сталних инвестиција у побољшање услова објеката Предшколске установе „Лане“ Кучево, до бесплатних уџбеника за ђаке.


[Последња промена: 06.10.2020 у 08:28]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница званичне веб-презентације Општине Кучево на којој се приказују различите информације, подаци и чланци (кроз текст, слике, табеле, графиконе) везано за општину Кучево који могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент веб КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је вебеБилтен активности на чијој се веб-страници објављују садржаји (прилози) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују и које су реализоване првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да са приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д); Редизајн веб-странице: 29.03.2022. и 05.04.2022. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni