Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ОПШТИНА КУЧЕВО НАГРАДИЛА ЂАКЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ И ВУКОВЦЕ

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 07.07.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

  • ДОГАЂАЈ: 7. јул 2022. године

Општина Кучево је и ове године наградила најбоље ђаке основних и средње школе. Награде је у присуству ученика, наставника, директора и родитеља уручио председник Општине Кучево др Иван Рајичић заједно са саветницом за просвету Виолетом Велимировић.

Из средње школе Економско-трговинска и машинска школа Кучево награђени су:

УЧЕНИК ГЕНЕРАЦИЈЕ:  Стефан Бировесковић VI/1 (финансијски администратор).

ВУКОВЦИ: Лора Благојевић VI/1 (финансијски администратор) и Немања Лупшић VI/2 (туристички техничар).

Из основних школа награђени су:

Основна школа „Слободан Јовић“ Волуја

ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ: Ивана Страјиновић и Кристина Дражиловић.

ВУКОВА ДИПЛОМА: Ивана Страјиновић, Кристина Дражиловић, Милица Симеоновић, Марија Вунтуришевић, Александра Војегаревић.

Основна школа „Вељко Дугошевић“ Турија:

ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ: Вања Митровић.

ВУКОВА ДИПЛОМА: Вања Митровић и Јована Рејкић.

Основна школа „Милутин Миланковић“ Раброво:

ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ: Јелена Перовић.

ВУКОВА ДИПЛОМА: Јелена Перовић и Павле Лукић.

Основна школа „Угрин Бранковић“ Кучево:

ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ: Михаило Станисављевић.

ВУКОВА ДИПЛОМА: Аница Аћимовић, Александар Живковић, Огњен Марјановић, Михаило Станисављевић, Зорана Кирјаковић, Горана Марујкић, Теодора Стокић, Јана Бојнић, Лазар Степановић, Марија Дурузић, Јована Булутић, Анђелина Павловић.

 

 


[Последња промена: 07.07.2022 у 13:36]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni