Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА У НЕРЕСНИЦИ

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 10.10.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

  • ДОГАЂАЈ: Нересница, 09. октобар 2022. године, недеља

Нересница је 09. септембра 2022. године била домаћин још једне лепе манифестације – „Михољских сусрета села“ у организацији Општине Кучево, а под покровитељством Министарства за бригу о селу.

IMG_0108

Ове године су на манифестацији учествовале месне заједнице са удружењима из: Каоне, Волује, Нереснице, Кучајне, Турије, Раденке. А ту су били и: Општина Кучево, Спортски савез општине Кучево, Туристичка организација „Кучево“ Кучево, Јавно комунално предузеће „Кучево“ Кучево, и тако даље.

IMG_0104

IMG_0105

Манифестацију је отворио председник Општине Кучево др Иван Рајичић.

IMG_0114

Као и претходне године, и ове године Михољски сусрети села су имали више категорија: спортску, визуелну и културну, као што су пастирски вишебој – такмичење у традиционалним играма (скок у даљ, рука кантар има, навлачење конопца), промоција народних јела и рукотворина, културно-уметнички програм, и остало.

IMG_0120

На крају су додељена и признања.

IMG_0134

 


[Последња промена: 10.10.2022 у 11:13]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni