Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2020 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) штампаног Билтна за информисање грађана општине Кучево КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

МИНИСТАР ЗОРАН ЂОРЂЕВИЋ ПОСЕТИО КУЧЕВО

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 24.02.2020. године]

еБилтен активности 2020 >>

Министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић заједно са најближим сарадницима:

      Слађаном Чабрић, вршилац дужности помоћника министра – Сектор за бригу о породици и социјалну заштиту,

      Драганом Вулевићем, посебни саветник из области породично-правне и социјалне заштите,

      Аном Ђокић, посебни саветник за област медија,

посетио је општину Кучево.

Његови домаћини били су председник Општине Кучево Владимир Стојановић и директорка Центра за социјални рад за општину Кучево са Установом за одрасле и старије „Кучево“ Кучево Слађана Марановић Николић.

Министар је са са својим домаћинима обишао Центар за социјални рад за општину Кучево где су водили разговоре о актуелном стању и о могућностима за подизање квалитета социјалних услуга, а након тога је дао изјаву у којој је напоменуо да ће његово министарство у наредном периоду финансирати изградњу новог Центра за социјални рад за општину Кучево, а да ће убрзо Установа за одрасле и старије „Кучево“ добити најсавременије санитетско возило.

Након тога, домаћини са својим гостима су се запутили у Установу за одрасле и старије „Кучево“ где је министар обишао кориснике, задржао се у разговору са корисницима, обишао кухињу и трпезарију и разговарао са запосленима.

 


[Последња промена: 17.12.2020 у 10:17]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница званичне веб-презентације Општине Кучево на којој се приказују различите информације, подаци и чланци (кроз текст, слике, табеле, графиконе) везано за општину Кучево који могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент веб КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је вебеБилтен активности на чијој се веб-страници објављују садржаји (прилози) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују и које су реализоване првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да са приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д); Редизајн веб-странице: 29.03.2022. и 05.04.2022. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni