Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) и веб-администратора интернет (веб) еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2020 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото) штампаног Билтна за информисање грађана општине Кучево КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

КРЕНУО СА РАДОМ ПОРТАЛ "ЛОКАЛНИ ПАЗАР"

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 16.04.2020. године]

еБилтен активности 2020 >>


САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Пожаревац, 16. април 2020. године,

Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“Кренуо са радом портал Локални Пазар!

Повезивање купаца и локалних произвођача хране и пића у региону Браничево-Подунавље!

 

Тим Регионалне агенције „Браничево-Подунавље“, маркетиншке агенције „Posh“, НВО „Pro.tok21“ и сарадника из Градова и Општина региона „Браничево-Подунавље“, протеклих је дана интезивно радио на изради промотивног-видеа „Lokalni Pazar - Sve se vraća što se plaća“ и припреми промотивне кампање, анимирању локалних произвођача хране и пића и прикупљању података о њиховим понудама, комуникацији са потенцијалним партнерима и медијима.

Један од кључних резултата нашег досадашњег рада јесте Интернет портал www.lokalnipazar.rs који је од данас (16. априла 2020. године, прим. аут.) у функцији и на којем с поносом представљамо понуду првих 100 произвођача и преко 400 производа из нашег краја!

Портал је изузетно једноставан за коришћење путем рачунара или мобилног телефона. Купцима је омогућено лако претраживање конкретног жељеног производа или произвођача, као и укупне понуде у најближем окружењу, а уз резултате ће такође добити и контакт податке произвођача како би могли да договоре куповину и преузимање жељених производа.

Путем бесплатног оглашавања на Порталу и промоције, произвођачи имају могућност да представе своје производе суграђанима. Пријава на Портал је једноставна и траје свега пар минута: попуњавањем Пријавнице доступне и на Порталу или телефонским позивом особи која је у локалној самоуправи задужена за пољопривреду и на располагању је за помоћ (у Општини Кучево то је особа: Данијел Чикаревић (064/2625-923) – Одсек за пољопривреду, 012/852-141 централа, локал 109, канцеларија 11 – приземље, прим. аут.).

Поред сјајних иницијатива различитих локалних on-line пијаца и националне е-пијаце, верујемо да ће и портал Lokalni pazar бити од користи и купцима и произвођачима нашег Региона у тренутној ситуацији, а посебно у наредном периоду опоравка! Зато Вас позивамо да се информишете о новостима на Локалном пазару на друштвеним мрежама Facebook и Instagram и из удобности вашег дома поручите домаће, свеже и здраве намирнице за вашу трпезу, цвеће и расад за Вашу башту и друге квалитетне производе код наших комшија на Локалном пазару!

 

Купујмо локално, подржимо једни друге, оснажимо нашу заједницу!

 

Више информација:

Ивана Антонијевић, РРА „Браничево-Подунавље“

ivana.antonijevic@rra-bp.rs, 060/5-100-500

 


[Последња промена: 17.07.2021 у 13:28]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница званичне веб-презентације Општине Кучево на којој се приказују различите информације, подаци и чланци (кроз текст, слике, табеле, графиконе) везано за општину Кучево који могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент веб КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је вебеБилтен активности на чијој се веб-страници објављују садржаји (прилози) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују и које су реализоване првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да са приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д); Редизајн веб-странице: 29.03.2022. и 05.04.2022. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni