Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ИЗ ОПШТИНЕ КУЧЕВО НА ТРЖИШТУ СРБИЈЕ НОВИ БРЕНД КОКА-КОЛЕ

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 19.04.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

 

  • Кучево, 19. април 2022. године

Како је председник Општине Кучево др Иван Рајичић најавио 15. априла 2022. године, а након учествовања у раду Саветодавног одбора компаније Кока-Кола у Београду, да ускоро на нашем тржишту стиже нови бренд који је пореклом из Општине Кучево, ових дана то се већ и остварило. У питању је газирана природна минерална вода „РОСА ХОМОЉЕ“.

Газирана природна минерална вода „РОСА ХОМОЉЕ“ је нови члан Кока-Кола породице. У питању је квалитетна природна газирана вода са Хомољских планина. Одличног је минералног састава и богата калцијумом.

„РОСА ХОМОЉЕ“ извире на Карпатима, обронцима Хомољских планина, на дубини од 282 до 286 метара, у срцу нетакнуте природе Хомољских планина у насељу Нересница (где се и пуни, тј. флашира), општина Кучево.

Allied Beverages Adriatic d.o.o. Beograd – Zemun (ABA), власник бренда флаширане воде Rosa, зависно друштво америчке компаније Barlan Inc и крајње контролисано предузеће од америчке The Coca-Cola Company, склопила је 13. јула 2021. године уговор о куповини удела предузећа Andjelković al d.o.o. Beograd. Након ове транскације оно је под индиректном контролом The Coca-Cola Company преко њених зависних друштава Barlan Inc. и The Coca-Cola Export Corporation.

Иначе, вода из Нереснице се флашира од 2003. године, када је концерн Бамби-Банат покренуо производњу. Од јануара 2017. године фабрика је у власништву компаније Andjelković al д.о.о. из Београда. Друштво Andjelković al д.о.о. Београд је од 2017. године производила газирану и негазирану природну минералну воду под називима „Duboka“ и „Deep“.


[Последња промена: 19.04.2022 у 16:52]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni