Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

ДР ИВАН РАЈИЧИЋ НОВИ ЧЛАН САВЕТОДАВНОГ ОДБОРА КОМПАНИЈЕ COCA–COLA HBC

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 15.04.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

 

  • ДОГАЂАЈ: Кучево/Београд, 15. април 2022. године, петак

Председник Оштине Кучево др Иван Рајичић учествовао је данас (15. априла 2022. године) у Београду у раду Саветодавног одбора компаније Coca-Cola HBC за Србију и Црну Гору.

По завршетку седнице, председник Општине Кучево др Иван Рајичић је изјавио:

„Велика ми је част и задовољство да сам у име општине Кучево постао члан и добио прилику да учествујем у раду Саветодавног одбора Coca-Cola HBC. У присуству генералног менаџера и целог тима, као и представника различитих сегмената државног и цивилног сектора, презентован је нови производ који долази из наше општине. Ускоро се очекује и свечано отварање фабрике у Нересници.

  • Да подсетимо – 29. март 2022. године:

У посети Општини Кучево (локалној самоуправи) био је генерални директор Coca-Cole HBC за Србију и Црну Гору господин Светослав Атанасов са својим тимом. Он је овом приликом упознао своје домаћине, председника Општине Кучево др Ивана Рајичића, његовог заменика Ненада Микића и члана Општинског већа Милоша Петровића са плановима компаније везаним за погон у Нересници и изразио велико задовољство свим активностима локалне самоуправе везаним за међусобну сарадњу.

Компанија Кока-Кола, која послује по највишим стандардима, купила је фабрику минералне воде у Нересници и тренутно запошљава 50 радника, док се у будућности очекују нова запошљавања (што директно, што индиректно). Ова компанија представља развојну шансу наше мале локалне самоуправе.

Свечано отварање погона предвиђено је за почетак маја 2022. године, а погон у Нересници представљаће регионални центар за дистрибуцију једног од производа компаније.


[Последња промена: 15.04.2022 у 15:47]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni