Контакт уредника и приређивача КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Контакт уредника и приређивача еБилтена активности 2022 је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).уредник и приређивач: kucevacke.novine@gmail.com (Д)


 

АСФАЛТИРАНА УЛИЦА ДО ТУРИЈСКЕ ЦРКВЕ

[Објавио: Општина Кучево, еБилтен активности, медијски сарадник (Д), 12.10.2022. године]

еБилтен активности 2022 >>

  • ДОГАЂАЈ: Турија, 12. октобар 2022. године, среда

Локална самоуправа, на челу са председником Општине Кучево др Иваном Рајичићем, данас (12.10.2022. године) је реализовала још један зацртани пројекат – асфалтирање улице до Цркве Светих апостола Петра и Павла у Турији (са портом, дужина 170 метара).

Слика: асфалтирање локалне улице до Цркве Светих апостола Петра и Павла у Турији, 12.10.2022. године

Извођач радова је Предузеће за путеве (ПЗП) Пожаревац.

Дуго очекивани пројекат данас је коначно реализован на радост свих парохијана и осталих грађана и туриста који посећују ову православну светињу.

Сам догађај је посетио и лично педседник Општине Кучево др Иван Рајичић са његовим сарадницима и том приликом показао значај ових радова и истакао да се локална самоуправа труди да расподели пројекте путне инфраструктуре не само кроз сама насеља већ и до наших верских објеката како би сви имали подједнако добре услове путне инфраструктуре и да ће се и убудуће радити на такав начин.

Мештани насеља Турија су овом приликом истакли да су дуго чекали овај тренутак да се дата улица асфалтира и од срца су захвални што је локална самоуправа измогла начина да и њихова Црква има асфалтирани пут до ње.

Слика: асфалтирање локалне улице до Цркве Светих апостола Петра и Павла у Турији, грађани, 12.10.2022. године. Фото и фото-колаж: (Д)

Свештеник Никола Солдатовић, парох у Турији и Кучеву, је овом приликом рекао: „Велики je труд, истина, уложен, али то је заиста дело нашег народа, наших мештана, парохијана, локалне самоуправе и мојих односно пријатеља наше цркве. Пуно ми је срце! Радујем се оваквим подухватима који нам омогућавају лакши и лепши богослужбени живот и верско-културна дешавања у Турији“.

Слика: асфалтирање црквеног дворишта Цркве Светих апостола Петра и Павла у Турији, свештеник Никола Солдатовић, 12.10.2022. Фото и фото-колаж: (Д)


[Последња промена: 20.11.2023 у 11:49]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР је скуп веб-страница на званичној веб-презентацији Општине Кучево које пружају различите информације кроз текст, фотографије, табеле, графиконе, веб-чланке, и слично, везано за општину Кучево, и које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: еБилтен активности, презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, туристичким потенцијалима и потенцијалима за инвестирање, отвореним подацима, путевима, општинама, градовима, градским општинама, градским насељима, управним окрузима и статистичким регионима Републике Србије, а ту су и видео галерија, корисни линкови, карте, и тако даље.

Посебан сегмент КУЧЕВАЧКОГ ИНФОРМАТОРА је веб-страница еБилтен активности на којој се објављују веб-чланци (садржаји) везани за активности (најчешће капиталне, али и друге активности) које се реализују првенствено од стране локалне самоуправе.

Билтен за информисање грађана општине Кучево Кучевачке новине (који је основан децембра 2011. године) је од јануара 2019. године (после 30. броја у децембру 2018. године) престао да се приређује (издаје, штампа) и убудуће се активности од тог времена објављују електронским (дигиталним) путем на веб-страници еБилтен активности” на званичној веб-презентацији Општине Кучево. Покретање, уредник и приређивач издања Кучевачких новина” је био медијски сарадник: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

Хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас Ваш КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР, еБилтен активности и Општина Кучево.

 


Уредник и приређивач Кучевачког информатора и еБилтена активности: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припрема (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом, обраде), уређује и објављује: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР и еБилтен активности постоје од 2019. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni