ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПОТЕНЦИЈАЛА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ У КУЧЕВО


ОШТРИЈЕ МЕРЕ У БОРБИ ПРОТИВ КОРОНАВИРУСА ДО ПОНЕДЕЉКА


Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић саопштила је да ће у циљу спречавања ширења коронавируса од сутра до понедељка, 22. марта, у нашој земљи све бити затворено, осим прехрамбених објеката, апотека и пумпи.


[Прочитај више]

НОВЕ УСЛУГЕ НА ПОРТАЛУ ЕУПРАВА У ВЕЗИ СА ВАКЦИНАЦИЈОМ


Канцеларија за информационе технологије и електронску управу Владе Републике Србије саопштила је да су од данас на порталу еУправа доступне нове услуге везане за вакцинисање против COVID-19 „Пропуштен термин за вакцинацију“ и „Потврда о вакцинацији“.


[Прочитај више]

НАРЕДНИХ ПЕТ ДАНА НА СНАЗИ МЕРЕ КАО ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА


Кризни штаб за заштиту здравља становништва Републике Србије од заразне болести COVID-19 предложио је данас нове мере за сузбијање епидемије, које ће важити од сутра, 17. марта, до недеље, 21. марта.


[Прочитај више]

МЛАЂИ ОСНОВЦИ ОД 22. МАРТА ИДУ РЕДОВНО НА НАСТАВУ


Министарство просвете, науке и технолошког развоја Владе Републике Србије саопштило је да ће ђаци основних школа првог циклуса (од првог до четвртог разреда) од понедељка, 22. марта, ићи у школу, као што је то био случај и до садa – у редовну наставу, док ће ученици од петог до осмог разреда основних школа и сви средњошколци наставу пратити онлајн.


[Прочитај више]

OД ДАНАС НА СНАЗИ НОВЕ МЕРЕ ЗА СУЗБИЈАЊЕ ЕПИДЕМИЈЕ


Кризни штаб за заштиту здравља становништва од заразне болести COVID-19 предложио је нове мере за сузбијање епидемије, које ће важити од 22. марта, од 6 часова ујутру.


[Прочитај више] (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni