ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО   

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПОТЕНЦИЈАЛА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ У КУЧЕВО

ИНФОРМАТОР О БУЏЕТУ    
Имејл за администратора званичне веб-презентације је: kucevacke.novine@gmail.com


ЗАКАЗАНА 3. РЕДОВНА СЕДНИЦА СО КУЧЕВО

2, administrator

Председник Скупштине општине Кучево Бранко М Кецман заказао је 3. редовну седницу Скупштине општине Кучево за понедељак, 28. септембар, са почетком у 12.00 часова.

ПРАВИЛНИК О ЛИЧНОМ ПРАТИОЦУ ДЕТЕТА И УЧЕНИКА

2, administrator

Општинско веће Општине Кучево је на петој седници одржаној дана 22.09.2020. године донело "Правилник о личном пратиоцу детета и ученика". Правилник можете погледати овде: Правилник о личном пратиоцу детета и ученика.

ИЗАШЛА МИНИ МОНОГРАФИЈА БАСКЕТА И КОШАРКЕ У КУЧЕВУ

11-09-2020, 11:24

Обрадом девете странице о успеху кучевачких кошаркашица, комплетирана је „Мини монографија баскета и кошарке у Кучеву“, заједно са два прилога.

ЗАКЉУЧАК ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ О УБЛАЖАВАЊУ МЕРА

27-08-2020, 09:34

Штаб за ванредне ситуације за општину Кучево од 26.08.2020. године ублажило мере уведене због коронавируса: дозвољава се рад зелене и робне пијаце уз поштовање мера заштите од ширења вируса; дозвољава се рад свим угоститељским објектима и објектима забавног карактера на целој територији општине Кучево до 24.00 часова; дозвољава се рад осталих угоститетљских објеката чије је радно време дуже од 24.00 часова; дозвољава се окупљање на јавним површинама и у затвореним објектима, уз поштовање мера заштите од ширења вируса.

БУЏЕТ ОПШТИНЕ КУЧЕВО

2, administrator

ОБАВЕШТЕЊЕ

29-07-2020, 06:25

Обавештење о јавном увиду Студије о процени утицаја на животну средину пројекта експлоатације кречњака на површинском копу "Солило" у КО Кучево.

ВЕБ-СТРАНИЦА "COVID-19" НА САЈТУ ОПШТИНЕ КУЧЕВО НАМЕЊЕНА КОРОНАВИРУСУ

24-07-2020, 11:40

Поштовани суграђани, поводом пандемије и епидемије изазване вирусом корона "COVID-19" (КОВИД-19), Влада Републике Србије, њена министарства и локална самоуправа (Општина Кучево, Кризни штаб општине Кучево, Дом здравља Кучево, Центар за социјални рад за општину Кучево са Установом за одрасле и старије "Кучево" Кучево...) у складу са тиме доносе низ мера која се односе на спречавање ширења, сузбијање и смањење ризика од заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2 и дају низ саопштења/обавештења ради информисања грађана. Како бисмо Вам олакшали, направили смо посебну веб-страницу на сајту Општине Кучево под називом "COVID-19" путем које се можете на једном месту информисати о актуелним мерама, упутствима, упозорењима, контактима, обавештењима, саопштењима, вестима, прилозима, линковима, извештајима о стању заражених/умрлих/тестираних, и још много тога везано за актуелну ситуацију проузроковану коронавирусом "COVID-19". Страница "COVID-19" се налази у главном (почетном) менију сајта Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/) (за сада одмах до "ВЕСТИ"), а можете је отворити и путем веб-адресе, тј. линка: http://www.kucevo.rs/covid-19.php, или кликом на банер:

Потребна је апсолутна дисциплина сваког од нас појединачно. Надамо се да ће сви поштовати мере које се доносе, а превасходно: ношење заштитне маске, држање растојања од друге особе од најмање метар и по до два (држање дистанце), редовно прање (дезинфекција) руку, и да се не окупљамо. Ако свако од нас носи маске, одговорно се понаша, држи дистанцу, на тај начин штитићемо и себе и људе око себе.

Будимо одговорни!

ОБАВЕШТЕЊЕ (ИЗВЕШТАЈ) ШТАБA ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ КУЧЕВО

22-07-2020, 19:19

Обавештење о раду цистерном на прању и  дезинфекцији улица и јавних површина раствором натријум-хипохлорита и распореду превоза дезинфекциног средства грађанству за употребу у домаћинтствима по месним заједницама.

НАРЕДБА ЗА ПОШТОВАЊЕ МЕРА ПРЕВЕНЦИЈЕ ОД КОРОНАВИРУСА - ДОПУНA

22-07-2020, 12:31

Штаб за ванредне ситуације општине Кучево je на својој седници одржаној дана 22.07.2020. године донео низ мера које се односе на спречавање ширења, сузбијања и смањења ризика од заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

ПОДЕЉЕНИ ТАБЛЕТ-РАЧУНАРИ НАЈБОЉИМ ЂАЦИМА ШКОЛСКЕ 2019/2020.

22-07-2020, 12:09

Данас су подељени таблет-рачунари ђацима генерације и носиоцима Вукове дипломе на територији општине Кучево.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni