ОПШТИНА КУЧЕВО

Манифестације на територији општине Кучево

 


Презентацију (прилог) припремио ДАНЧЕ - 02. август 2019. године


 

МАНИФЕСТАЦИЈЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ КУЧЕВО

У 2019. ГОДИНИ

АВГУСТ – 2019. године

ДАТУМ ОДРЖАВАЊА

НАЗИВ МАНИФЕСТАЦИЈЕ

МЕСТО ОДРЖАВАЊА

ОПИС

02. авугст 2019. године

„Рибља чорба“

Волуја, на платоу Дома културе

Такмичење у кувању рибље чорбе на Светог Илију у Волуји

03. авугст 2019. године

„Купусијада“

Шевица, на платоу Дома културе

 

06. авугст 2019. године

12. „Гулашијада“

Дубока, на платоу Дома културе

 

07. авугст 2019. године

5. Концерт дечијих ансамбала „Фолклор у срцу“

Кучево, плато Центра за културу

 

08. авугст 2019. године

18. „Браничевска палета“

Кучево

Посвећена сликару Драгану Кецману из Кучева

08. авугст 2019. године

„Дан Свете Петке“

Волуја, порта Цркве

Културна манифестација поводом храмовне славе Свете Петке у Волуји

 

 

 

 

НАПОМЕНА: Манифестације уносимо како долазимо до сазнања и до њихових одржавања могућа су ажурирања (промене). Не значи да ако овде нема неке манифестације да иста не постоји или се не одржава (ако је нема овде, онда нисмо вероватно имали сазнање да бисмо је објавили). До самог одржавања, могуће су промене датума, времена и места одржавања манифестације, па треба проверити код организатора (пред одржавање) да бисте потврдили тачност. Овај садржај је само (прелиминарног или коначног) оријентационо-информативног карактера и ми не одговарамо ако нисте додатно проверили код организатора и потврдили тачан назив, датум, време и место одржавања.

ОБАВЕШТЕЊЕ: Молимо све заинтересоване да своја сазнања о манифестацијама на територији општине Кучево или о промени горе наведених података (информација) о манифестацијама доставе нама на мејл kucevacke.novine@gmail.com (или телефоном или лично) како бисмо их објавили или ажурирали. Потребно је доставити: 1) датум одржавања (може и време одржавања); 2) тачан назив манифестације и која је по реду; 3) место одржавања (насеље и простор); 4) организатор и контакт особа (име и презиме и ако желите број телефона). Можете нам слати и програм манифестације. Обавезно назначите ко шаље информацију. Послати мејл са насловом "МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".

 

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, поједине активности, дешавања (прилоге) и обавештења објављиваћемо убудуће и путем сајта Општине Кучево (kucevo.rs) у посебно за то креираном менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР", а поједине видео презентације у подменију "ВИДЕО ГАЛЕРИЈА".

Контакт особа "Кучевачког информатора": уредник, приређивач, дизајн, прелом, графичка обрада, администратор, медијски сарадник... - ДАНЧЕ.

Мејл на који нам можете писати и слати материјал је: kucevacke.novine@gmail.com

Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШЕ "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni