ЛИНКОВИ

ИЗАБЕРИТЕ САЈТ КЛИКОМ НА СЛИКУ

ХОМОЉСКИ МОТИВИ

Смотра народног стваралаштва "ХОМОЉСКИ МОТИВИ"

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР

ИНФОРМАТОР ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕИнформатор по вашој мери ОПШТИНА КУЧЕВО    Улица Светог Саве број 76  ●  12240 Кучево  ●  контакт телефон (централа): 012/852-141 и 012/852-142


САДРЖАЈ 

КЛИКНИ НА ПЛАВИ ТЕКСТ И ОТВОРИ ВЕБ-СТРАНИЦУ

 

[ КОНТАКТИ ]

 


Погледајте садржај у тренутном времену на линку ОВДЕ ("Мапа сајта").


 

 


ОБАВЕШТЕЊЕ: Уколико желите и ваш контакт да се овде види (дода) или имате неки коментар (предлог) везан за контакте или сте увидели неку грешку (пропуст) или потребу за ажурирањем (изменом, допуном, променом, дорадом, брисањем) контакта, тј. дела садржаја контакта, можете нам послати ваш мејл на нашу имејл-адресу kucevacke.novine@gmail.com са обавезном назнаком у наслову мејла "ЗА КОНТАКТЕ", а у опису навести прво назив табеле која се ажурира (и/или назив веб-странице из наслова/заглавља и/или копирати веб-адресу (УРЛ)), податке за ваш нови контакт (погледајте заглавље табеле да бисте видели који се најмање подаци требају доставити) или ако се ради о ажурирању постојећег контакта онда поред описа шта се ажурира навести и редни број датог контакта из дате табеле који се ажурира.

Контакт особа на мејлу kucevacke.novine@gmail.com је: медијски сарадник и веб-администратор веб-презентације (веб-сајта) Општине Кучево.


 

НАПОМЕНА: Због мноштва података, неблаговременог пријављивања и достављања података везано за промене у контакту, као и због периодичног ажурирања, могућа су одступања појединих изнетих података на веб-страницама "КОНТАКТИ" са актуелним (тренутним) стањем. Зато, пре употребе овде изнетих података о контакту (имена, презимена, статуса, функције, титуле, мејла, адресе, назива, броја телефона, и слично), прво проверите са датим контактом податак. Ако постоје промене, јавите и нама у мејлу или телефоном како бисмо дати контакт ажурирали. Хвала.

 


Веб-страницу "КОНТАКТИ" уређује/приређује/припрема (дизајн, прелом, табеле, текст): ДМ, kucevacke.novine@gmail.com

креирано: 2019. године (појединачне веб-странице: 27-28.02.2020) (креирао: медијски сарадник и веб-администратор: ДМ)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni