ЗАВРШЕНО ПРЕСВЛАЧЕЊЕ НОВИМ АСФАЛТОМ ПУТА ОД КУЧАЈНЕ ДО РАВНИШТА

Posted by Kučevo (administrator) on 30-05-2019
еБилтен активности 2019 >>

У последњој фази реконструкције асфалтног пута од насеља Кучајна до скретања за насеље Равниште, пресвучене су новим асфалтом и последње преостале деонице у укупној дужини од 2800 метара, тако да је сада цела траса пута од Кучајне до скретања за насеље Равниште под новим асфалтом. Иначе, ова деоница пута води ка споменицима природе „Пећини Равништарка“ и „Пећини Церемошња“.

Улагања у дату путну инфраструктуру су напори локалне самоуправе да наведени споменици природе буду приступачнији туристима (развој туризма), али и да локално становништво има добар пут неопходан за њихово нормално функционисање.

 

Last changed: 30-05-2019 at 09:33

Back

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине" је једини локални штампани информатор на територији општине Кучево. Основан је и постоји од децембра 2011. године. До децембра 2018. године изашло је укупно 30 бројева.

Због великог интересовања наших суграђана, али и шире јавности, локална самоуправа ће убудуће поједине активности (прилоге) објављивати (и) на веб-сајту Општине Кучево (http://www.kucevo.rs/), и то на веб-страници "еБилтен активности" (која се налази у менију "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР").


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni