ЗАВРШЕНА АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА ВИДИКОВЦА НА ЈЕЛЕНОЈ СТЕНИ У КУЧЕВУ

Posted by Kučevo (administrator) on 22-09-2020
еБилтен активности 2020 >>

 

  • Кучево, 22. септембар 2020. године

Један од драгуља излетничког одмора на територији општине Кучево је свакако и видиковац на Јеленој стени у Кучеву.

Ових дана Јавно комунално предузеће „Кучево“ са Туристичком организацијом „Кучево“ спровели су акцију на сређивању (чишћењу) видиковца на Јеленој стени. Очишћени су прилази, стазе, платформа, околна природа, уређене клупе са столовима у отвореном објекту... У акцији сређивања учествовао је и сам вршилац дужности директора Никола Јовић.

Видиковац је део свих нас и зато је наша обавеза да га чувамо и одржавамо. Потребно је само мало пажње и одговорности. Оставимо све онако како је пре нашег доласка било.

У наредном периоду следе и остали (други) радови на уређењу видиковца.

Last changed: 24-09-2020 at 18:46

Back

 


Због великог интересовања наших суграђана, као и шире јавности, а због већих предности дигиталне објаве у односу на штампану објаву (лако и брзо претраживање, актуелна објава у реалном и у било ком времену, неограничена објава у тексту и сликама, већа доступност и видљивост, могућност исправке и ажурирања, остваривање принципа економичности и ефикасности, и слично), штампано издање билтена "Кучевачке новине" (основано децембра 2011. године) је од 2019. године престало са радом и убудуће реализоване (и остале) активности од тог времена објављујемо електронским (дигиталним) путем на веб-страници "еБилтен активности" која се налази на веб-презентацији (веб-стајту) Општине Кучево www.kucevo.rs у оквиру менија "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР".
"Кучевачки информатор" је шири појам (ширег спектра) који обухвата више веб-страница са различитим информацијама које могу користити грађанима и широј јавности, као што су: презентација општине (са и без слика), подаци о насељима, месним заједницама, месним канцеларијама, катастарским општинама, црквама и црквеним општинама, броју становника, манифестацијама, школама и предшколским установама, удружењима и савезима грађана, историји, природним ресурсима, потенцијалима, географском положају општине, туристички потенцијали, отворени подаци, видео галерија, корисни линкови (веб-странице и веб-сајтови), и тако даље.


Поштовани суграђани, хвала на указаном поверењу. Ту смо због Вас - ВАШ "КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР" и "еБилтен активности".

Контакт имејл "Кучевачког информатора" и "еБилтена активности" (као и "Кучевачких новина") је: kucevacke.novine@gmail.com


Контакт мејл приређивача и администратора веб "Кучевачког информатора", веб "еБилтена активности", као и штампаног билтена "Кучевачких новина": kucevacke.novine@gmail.com

Билтен за информисање грађана општине Кучево "Кучевачке новине". Основан и прво издање: децембар 2011. године. Задње издање: број 30, децембар 2018. године.


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni